Létezik, hogy emiatt híztam meg?
Figyelt kérdés
Tavaly télen, idén kora tavasszal történt az, hogy normális ebédet hétköznap nem ettem, helyette ha éhes voltam, akkor vmi édességet ettem (pl: konyakmeggy, szaloncukor, csoki, Mozart-golyó, non-plusz-ultra) de kb. annyit, hogy teleettem velük magamat, szóval tényleg sokat ettem egyszerre.
Reggelire akkoriban vmi kalács, vagy felvágottas kenyér volt, tízóraira vajas zsemle téliszalámival szerintem, ebéd ugye a csoki volt, vacsira meg nem vmi könnyű kaja szerintem, de lehet, hogy csak leves (már nem emlékszem).
Létezik, hogy emiatt szedtem fel olyan 4-5 kg pluszt?
Mellette nem sportoltam semmit... Csak a heti 3x45 perc tesióra
2010. nov. 15. 20:58
1/1 anonim válasza:
Igen, mert a táplálkozás jó pár alapeleme kimaradt az étkezésedből (pl. gyümölcs, hús stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!