Ha normális étkek mellett eszek chipset, csokit, fagyit, szendvicset akkor hízhatok? A pajzsmirigy betegségem miatt vizesedhetek, és attól is tűnhet úgy h híztam?
Ha az alap napi kalóriaigényed fölött fogyasztasz,akkor hízol,ha alatta-kalóriadeficit-akkor fogysz,ha pont annyit,súlyt tartasz.
Ha hízni szeretnél,akkor izomban érdemes,nőknek is.Az izom ad formát.Szóval a felzsírosodásnak nem sok értelmét látom.
Kiszámolod a kalóriafelhasználásod.
Én nézel egy olyan étrendet,ami több nála kb 500kalóriával itt
Meg sportolj valamit.
köszi
szal ha genetikailag azértk épes vagyok a hízásra, még ha vékony is vagyok, vagyis fleül fékonyabb alkat, alul izmosabb, azaz körte, akkor 5-10 kilót kéne híznom akár vízben vagy zsírban vagy izomban, h látszódjon felül is, arcomon, mellemen, karomon stb
talán arányosabb lesz a testem
ha pl hetente kétszer háromszor eszek 4-5 zacsi chipset, amin jó sok só van, plusz eszek hasáb krumplit, esetleg girosz tálat meg pizzát, ezek közül valamelyiket, vagy ezekhez hasonló értékű ételt, majdnem minden nap, mégha csak egy két alkalommal is pl pizzából egy fél tepsire valót, krumpli prószából 5-6 szeletet, palacsintából egymás után 4 et 5 öt, esetleg szendvicseket, lekváros kenyeret, édes italokat mint a cola akkor tuti tudok hamarl átványosan hízni?
a tejföl is hízlal ha sokat eszek belőle, esetleg a kefír is? mert imádom őket
és szeretnék hízni, a kefír az méregtelenítő is egyben nem?
Reménytelen vagy.
Bánom,hogy linkeltem neked normális választ.
Jó zsírosodást és gyönyörű striákat kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!