Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha normális étkek mellett...

Ha normális étkek mellett eszek chipset, csokit, fagyit, szendvicset akkor hízhatok? A pajzsmirigy betegségem miatt vizesedhetek, és attól is tűnhet úgy h híztam?

Figyelt kérdés
tudom nem nyom sokat a chips és nem eszek sok tésztát, meg sok húst, dem indent megeszek, csak mindenből normál mennyiségőt, néha a gyümölcsöt kvánom vagy zöldségeket, néha pizzát vagy egy jó levest, joghurt, chips, sajtos ropogós, csoki ezektől hízhatnék?
2011. jún. 5. 00:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

ki mondta h nem fogadom meg? ezt igazából nem értem, én csak annyit írtam, hogy hízni szeretnék, és mindegyh zsírban vagy izomban, az sem érdekel ha csak vízesedek, nem az egészségesm éregtelenedés nlam a fp cél, hanem a hízás

szeretnék pufibb arcot, mindegy h körte vagy alma alakom lesz e, szeretnék kicsit teltebb idomokat

az sem baj ha a ocmbom is hízik meg ap opsim, a stria meg amúgy attól van h valakinek kireped a bőre hirtelen tágulás közben, ha nem elég rugalmas

2011. jún. 8. 19:07
 12/13 A kérdező kommentje:

igazából nem az volt a kérdésem, hogy lehet hízni, vagy himokóra alkatú lenni, hanem azt, hogyha nem eszek kiadós kajákat, viszont nasizok chipset, csokit, fagyit, szendvicset, akkor is hízhatok e, pl egy nap de csak pl két három palacsinta, egy két szelet süti, két szendvics, vagy egy két szelet pizza, hasábkrumpli két tányérkával, fagyi is két kis tállal, klt táblára való csoki, három zacsi chips

legyen sós, mogyorós

joghurt, ital meg kávé, víz, tea, sok cukorral, üdítőlé, esetleg turmix

2011. jún. 8. 19:09
 13/13 anonim ***** válasza:

A linkelőtől kérdezem:

[link]

ez a kalkulátor gondolom az izom gyarapodásra számol, nem?

Gondolom igen, de nem vagyok benne teljesen biztos. :)

2011. jún. 26. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!