Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha napi 1000kcalt eszem dec....

Ha napi 1000kcalt eszem dec. 5ig ( 2honapig) akkor fogyhatok 15kilót addig?

Figyelt kérdés
159cm vagyok, 69kilo. Kb 54kilon néztem ki jól. Tudom nem egészséges, dee pl aki stressz miatt vagy gyász, szakítás nem eszik egy ideig túl sokat is túl éli, és utána mégsem hízza vissza dupláját. Nyilván utana életmódváltással szépen felhoznám lassan a kalóriákat. De dec5én lenne egy fontos találkozóm, rég óta külföldön élő valakivel, és addig vissza kéne hoznom a formám :( ezt ma tudtam meg)
2022. okt. 6. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
8 hét alatt ideális esetben is max 8 kiló, de akkor kimaxoltad. Ekkora súlyból meg nem pehet kimaxolni, heti 1 sok ehhez.
2022. okt. 7. 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
1000 kalória mellett úgyse fogsz sokáig edzeni, nem lesz rá semmi erőd.
2022. okt. 7. 09:47
 13/13 B2man ***** válasza:
A ‘80-as években voltak kalóriára kiszámitott diéták! De szigorú, orvosi vagy kórházi felügyelettel! Ne kisérletezz...
2022. okt. 7. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!