Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki ismer egy jó edzésterve...

Valaki ismer egy jó edzéstervet? Tippek, hogyan vágjak bele?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék szálkásítani. 20 kilót leadása lenne a cél úgy, hogy közben izmot épitsek. Ehhez tudtok ajánlani edzés programot. Kezdetben saját testsúlyal vágnék bele majd egy hónap multán pedig jöhet az edzőterem. Max 6 hónap alatt akarom elérni a célt.

2022. okt. 4. 15:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, jelenleg 100 kiló vagyok.
2022. okt. 4. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

"Kezdetben saját testsúlyal vágnék bele majd egy hónap multán pedig jöhet az edzőterem."

Semmi értelme. Progresszív súlyzós edzés, célnak megfelelő étrend (kalóriadeficit, magas fehérjebevitel), kielégítő regeneráció. Fél év alatt még akár le is lehet adni 20 kilót. Szálkásításnak nem nevezném, az ilyen fogalmakat hagyd meg a profiknak. Tanulj meg súlyzózni, edzeni, programozni, bemelegíteni, nyújtani, táplálkozni. Az első hónapokban ennyi a feladat.

Ha ennél egyénre szabottabb tanácsot akarsz edzéstervezés vagy étkezés terén, akkor keress fel egy személyi edzőt.

2022. okt. 4. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Személyi edző! Ez a cél csak úgy sikerülhet ha hetekig órákat utánaolvasol vagy úgy ha felfogadsz egy szakembert
2022. okt. 4. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2,3-nak igaza van. Kell a profi segitseg! Egyedul nem konnyu kivitelezni. Hany centi vagy a 100 kg-hoz es hany eves? Eddig mennyire voltal aktiv? Ha kicsit lusta voltal/ mint en/ kezd setaval. Nem futas. Az edzo azt is latni fogja, milyen allapotban vagy/ izuletek, vazizomzat/, s ahhoz igazitja a tervet. En nagy lelkesedessel elkezdtem futni, s nem tettem jot a terdeimnek!
2022. okt. 5. 07:47
 5/7 anonim ***** válasza:
20%
Én az órák hosszákig tartó olvasásig eljutottam közben pár süti, chips, csokis keksz le is csúszott. Na, mondom, nem is olyan rettenetes dolog ez az életmódosdi. A súlyzókig sajnos nem jutottam még el, de ez az elméleti része mocskosul tetszik.
2022. okt. 5. 11:15
 6/7 anonim válasza:
0%
Írj Tari Ádámnak.
2022. okt. 7. 21:36
 7/7 anonim válasza:
Na neki inkább ne!
2022. nov. 25. 02:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!