Miért nem sikerül fogyni többet? :S
Figyelt kérdés
170cm vagyok, 75 kiló, és 15 éves.Jó mi?:D
Nade a lényeg, hogy egyszerűen nem sikerül fogynom egy dekát se, van, hogy 2napig alig eszem, de akkor sem fogyom, itthon szoktam néha tornázni, 30 percet.
65-60 kg a célom, de miért nem sikerül fogyni?
2010. szept. 26. 19:59
1/6 anonim válasza:
Talán mert ha nem koplalnál akkor fogynál ;)
3/6 anonim válasza:
Ha koplalsz sokáig akkor fogsz fogyni, de utána a dupláját hízód vissza tapasztalat!
4/6 anonim válasza:
Napi ötszöri étkezés, délelőtt mehet ch, tehát reggelire nyugodtan mehet egy szendvics, délben ebédelj egy rendes adagot (több hús, több zöldség, kevesebb tésztás étel), uzsira és vacsira fehérjés ételeket egyél inkább, pl. hús, tojás, túró, zöldségek is jöhetnek (bab, lencse is sok fehérjét tartalmaz) stb. A kérdésedre a válasz pedig az, hogy mivel éhezteted magad, így a keveset is raktározza a szervezeted. Illetve előfordulhat fogyás, de akkor ha visszatérsz a rendes életmódodhoz, akkor vissza fogod hízni. Ezért kellene úgy enni, ahogy fentebb írtam. Tudom, hogy furán hangozhat, hogy ötször egyél, mikor fogyni akarsz, de tényleg hatásos. Én is 75 kg-ról indultam, s már jó pár kg lement így :).
5/6 anonim válasza:
szia én 173 cm vagyok pár hónapja 65 voltam ugy fogytam h :
3 l víz naponta
minden nap futás
sok gyülölcs
és nekem eddig ez bevált
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a jótancsáoakt:)
2010. szept. 26. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!