Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet 10 nap alatt 3...

Hogyan lehet 10 nap alatt 3 kilot fogyni?

Figyelt kérdés
En 155 cm es 55 kg vagyok, de szeretnek 3 kilot leadni. Koszi az otleteket.
2022. okt. 1. 05:46
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
0%
1000 kaloriaval
2022. okt. 1. 15:32
 12/50 anonim ***** válasza:
0%
#11 vagyok, nem értem miért lettem lepontozva.. én is ennyivel diétázom, 1 hét alatt 5 kilót fogytam
2022. okt. 1. 15:39
 13/50 anonim ***** válasza:
90%

Mert egészségtelen. Mit nem értesz ezen? 🤦😒

2022. okt. 1. 15:41
 14/50 anonim ***** válasza:
90%

"én is ennyivel diétázom, 1 hét alatt 5 kilót fogytam"

Azt se tudjuk, hogy te milyen magas vagy meg hány kiló és hány évesen csinálod - na meg hogy milyen áron, azt egyelőre te magad se tudod valószínűleg...

Mondjuk az életkorát a kérdezőnek se tudjuk, pedig az se mindegy azért.

2022. okt. 1. 15:58
 15/50 anonim ***** válasza:
83%
Meg valszeg az az 5 kiló sem fogyás, csak szokásos koplalás miatti vízveszteség+egyebek 😂 ismerjük már ezt.
2022. okt. 1. 17:31
 16/50 anonim ***** válasza:
29%
Hát igen, nem viccből írtam a barnírozást, hiába nem tetszett egyeseknek. A vastagbélben akár több kiló széklet is lehet egy átlagos napon, ha csak ettől megszabadulsz valamilyen böjttel, már azt hiheted, hogy fogytál. Csak ugye nem, legalábbis zsírból pár száz grammnál többet biztos, hogy nem adsz le ilyen néhány napos távlatban.
2022. okt. 1. 17:40
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy elégetsz 77.000 kalóriát. Ez szerintem nem igazán lehetséges, tehát nem nagyon fogsz tudni zsírból fogyni ennyi idő alatt.

Az ha nem eszel, nem iszol csak annyit tesz, hogy kiürülsz és kiszáradsz. Könnyebb leszel, de nem fogsz lefogyni, és mellé még nagy eséllyel elájulsz és súlyos egészségügyi problémáid lehetnek, ha nem tudod mit csinálsz. Profi küzdősportolókon is látni, hogy mennyire megviseli őket, és ott nem 10 kg-ról beszélünk.

2022. okt. 1. 19:42
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

Ja bocs, 10kg-t néztem vmiért.

Akkor annyit hozzáteszek, h 1 kg testzsír = 7700 kalória. 3 kg-t is nehéz nagyon elérni, de az már nem lehetetlen. Ugrálókötél + futás. De ha nem vagy hozzászokva KŐKEMÉNY edzésekhez, nem fog menni testzsírból.

Ha nem eszel, nem iszol, akkor meg rosszul eszel, és értelme nincs, ha nem élsportoló vagy, és kell hogy x legyen a súlyos, de akkor mondjuk nem is lenne ez a kérdés.

2022. okt. 1. 19:46
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarna bárki is tíz nap alatt leadni 3 kilót? Miért hiszi azt bárki is, hogy 3 kiló leadásának lesz bármi látható megmutatkozása? 2-3 kilót egy teljesen átlagos, teljesen egészséges ember testsúlya is ingadozik egyetlen nap alatt (pl. víz, széklet, salak, stb.).

Miért pont tíz nap? Miért nem tizenegy?

2022. okt. 1. 20:15
 20/50 A kérdező kommentje:

Na itt vagyok, en vagyok a kerdezo 😀👌

1000 kaloriaval ehen halnek az tuti, bem birnsm, nekem nagyon keves... inkabb eszek , de mozgok tobbet.

Videken lakom, de Pesten dolgozom, es azt mondtam a baratnoimnek hogy 52 kilo vagyok mar, ( mert fogyozom es a cel 52 kilo volt ) nem ertem el ezt a sulyt es meg 10 napom maradt erre kb, hogy 52 kg legyek. tudom hulyeseg 🤣😀 de talan megis sikerul teljesitenem...

Majus kozwpetol indultam 68 kilorol es oktober kozepet celoztam meg eredetileg 50 kilot lottem be, de aztan 52 kilo is jo.... jo lenne. Most all a fogyasom 55 kilonal. De elegedett vagyok majus kozepetol 13 kg lement , es meg kellene 3 kilo...

Rengeteget bicajoztam estenkent 3 orat, setaltam is. Joghurtot ettem halat, spenotot, zoldsegeket , sok almat, csirket, kenyeret alig, de ettem mast boven, ettem csokit is. Igy lement.

Szoval 10 nap alatt 3 kilo ???

2022. okt. 1. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!