Mit egyek ma vacsira? Segitséég!
Figyelt kérdés
Reggeli : egy activia joghurt mert 11kor keltem...
Ebéd: 12kor ettem ebédet... thai zöldségköret + csirkemell + egy kicsi rántotthús. *.*
Uzsonnát nem ettem
és tornáztam norbi ducitornát, mert nagy a súlyom és csak ez jó . :) a héten eddig 1 kilót fogytam ami sztem jó :)
Szóval mit ehetnék?
2010. szept. 26. 18:03
1/10 anonim válasza:
ami ebédre volt nem maradt belőle?
tojás, zöldségek, túró, hal, hús, lecsó, rántotta stb stb
2/10 A kérdező kommentje:
de maradt te azt hnap ebédre rakom el :D
2010. szept. 26. 18:11
4/10 A kérdező kommentje:
oksiXD korog a hasam de nem vok éhes legalábbis nem tudnék enni :D :S
2010. szept. 26. 18:15
5/10 anonim válasza:
sztem semmit.:D énis ma csak 2almát+rizst ebédeltem salátával még 1kor, és ennyi bár nem vok kövér xD.az előbb éhes is voltam,de megittam 1szerre 1l vizet és már tele vok!csináld ezt te is:D
6/10 anonim válasza:
zöldségeket, vagy gyümölcsöket! egy szelet margarinos kenyeret almával!
7/10 A kérdező kommentje:
2 v 3 után nem eszek szénhidrátot :S :D
2010. szept. 26. 18:38
8/10 anonim válasza:
nincs otthon konzervhal? csöpögtesd le az olajat, és edd meg egy kis paradicsommal. nem is rossz :)
9/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. szept. 26. 18:45
10/10 anonim válasza:
ja ne egyél semmit koplaljál mikor korog a gyomrod egyél meg egy salátát v egy kis tojást stb a lényeg, h könnyű legyen és ne szénhidrátban gazdag étel legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!