Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szobabiciklivel mennyire...

Szobabiciklivel mennyire hatékonyan lehet zsírt égetni?

Figyelt kérdés

Mellette kevesebb szénhidrátot fogyasztok.

11 kg felesleg van rajtam.

28/N

2022. szept. 27. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen gyakran és hosszan csinálod. Pl anyámnak nem jött be, de a ruhát tárolni jó volt :D
2022. szept. 27. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

"Mellette kevesebb szénhidrátot fogyasztok."

És az miért jó? Mert a Nők Lapja meg a szomszéd néni szerint a szénhidrát hízlal? Nem a szénhidrát hízlal, hanem a tartós kalóriatöbblet. Ha tartós kalóriatöbbletben vagy, akkor hiába eszel kevesebb szénhidrátot, hiába szobabiciklizgetsz, nem fogsz fogyni. Ha tartós kalóriadeficitben vagy, akkor fogyni fogsz, szénhidrát vagy szobabicikli ide vagy oda.

[link]

Kezdd el számolni a kalóriákat, továbbá hiteles forrásokból egy kicsit kerülj képbe táplálkozás és sport terén, mert nulla tudással nem lesz hatékony életmódváltás.

2022. szept. 27. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
2-es, igazad van (azon kívül, hogy nem mindenkinek való a kalóriaszámolgatás, mert nagyon rá lehet kattanni, személyiség kérdése - persze kezdetben mindenképp hasznos lenne), de miért kell gúnyolódva válaszolni, ha segíteni akarsz? Nem mindenki (pontosabban a legtöbb ember nem) tájékozott a táplálkozás/fogyás terén, te sem így születtél. A tömegesen rendelkezésre álló rossz vagy egymásnak ellentmondó információk alapján, kezdetben még nem is lehet hibáztatni azt, aki nem tudja mi a helyzet - ehhez viszonylag mélyre kell ásni, laikusként nem könnyű megkülönböztetni a helyest a helytelentől, pláne, hogy rengeteg hiteles forrásnak tűnő ember is fals információkat terjeszt.
2022. szept. 27. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
15%

"de miért kell gúnyolódva válaszolni, ha segíteni akarsz?"

. Én úgy látom, ez kötelező, ha meggyőzőnek akarsz tűnni.

Még jó pár éve terjedt el testépítésnél, hogy mindenki Drugs Bunny arrogáns stílusát majmolta, ha leírta a véleményét. Mostanra, kissé lightosabb verzióban, de a fogyókúra témához is átszűrődött ez.

2022. szept. 27. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

A szénhidratot korlátozni teljesen felesleges. Gabonákra zöldségekre is szüksege van a testnek.

Heti 2x 60 perc kozepes es intenziv kozotti tekeres mar sokst segithet. De csak akkor ha a kajara is odafigyelsz, elsosorban az adagokra, kaloriara

2022. szept. 27. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bevált, viszont minden attól függ, hogy mennyit használod.
2022. szept. 27. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Azért nem lehet, mert garantáltan jóval kevesebbet fogsz csinálni, és hamarabb fogod elunni, mint kéne. A valódi bicikli olyan, hogy szembeszél is van, domb is van, egyensúlyt is te tartod, menned is kell, mert tolnak... És nincs mese, ha egyszer elmentél valahova a francba, muszáj lesz onnan vissza is jönni! Szinte biztos vagyok benne, hogy ekkora már átültél volna a fotelbe otthon. Még valamit: A valódi biciklin nem fog pszichológiailag feltűnni, hogy jaj, hány perce vagyok már ezen a szaron, mert teljesen elvonja a figyelmed a környezet, amire folyton reagálni kell. És így észrevétlen nagyságrenddel többet mozogsz.

Persze, szobabiciklin is lehet, de valljuk meg, 10-ből 9 ember képtelen lesz arra, hogy azt tényleg egy órán keresztül tekerje. Kinn, a terepen ez fel se tűnik.

2022. szept. 28. 03:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolut jó, én sokat szobabicikliztem, mellette tornáztam és sétáltam a fogyásom alatt, mellette szénhidrátszegény étrenden élek a mai napig is, szóval evek óta. Szépen lefogytam. Ma már főleg úszni járok, és nèha ha kedvem van, hétvégén tekerek a szobabringán is.
2022. szept. 28. 23:24
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

" Miért kell gúnyolódva válaszolni?"

Ez a divat.

Illetve egyszerűen vannak olyan emberek, akik mindentudónak hiszik magukat, ők azt hiszik mindig mindent mindenkinék jobban tudnak, a másik ember helyett IS, tévedhetetlennek hiszik magukat, és lenézik a többi embert, akik adott esetben nem értenek egyet velük mert esetleg bizonyos táplálkozási irányzatokban mások a tapasztalataik stb stb. Nem kell velük foglalkozni. Ezzel a stílussal vezetik le a frusztrációikat arctalanul, névtelenül.

2022. szept. 28. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!