Szobabiciklivel mennyire hatékonyan lehet zsírt égetni?
Mellette kevesebb szénhidrátot fogyasztok.
11 kg felesleg van rajtam.
28/N
"Mellette kevesebb szénhidrátot fogyasztok."
És az miért jó? Mert a Nők Lapja meg a szomszéd néni szerint a szénhidrát hízlal? Nem a szénhidrát hízlal, hanem a tartós kalóriatöbblet. Ha tartós kalóriatöbbletben vagy, akkor hiába eszel kevesebb szénhidrátot, hiába szobabiciklizgetsz, nem fogsz fogyni. Ha tartós kalóriadeficitben vagy, akkor fogyni fogsz, szénhidrát vagy szobabicikli ide vagy oda.
Kezdd el számolni a kalóriákat, továbbá hiteles forrásokból egy kicsit kerülj képbe táplálkozás és sport terén, mert nulla tudással nem lesz hatékony életmódváltás.
"de miért kell gúnyolódva válaszolni, ha segíteni akarsz?"
. Én úgy látom, ez kötelező, ha meggyőzőnek akarsz tűnni.
Még jó pár éve terjedt el testépítésnél, hogy mindenki Drugs Bunny arrogáns stílusát majmolta, ha leírta a véleményét. Mostanra, kissé lightosabb verzióban, de a fogyókúra témához is átszűrődött ez.
A szénhidratot korlátozni teljesen felesleges. Gabonákra zöldségekre is szüksege van a testnek.
Heti 2x 60 perc kozepes es intenziv kozotti tekeres mar sokst segithet. De csak akkor ha a kajara is odafigyelsz, elsosorban az adagokra, kaloriara
Azért nem lehet, mert garantáltan jóval kevesebbet fogsz csinálni, és hamarabb fogod elunni, mint kéne. A valódi bicikli olyan, hogy szembeszél is van, domb is van, egyensúlyt is te tartod, menned is kell, mert tolnak... És nincs mese, ha egyszer elmentél valahova a francba, muszáj lesz onnan vissza is jönni! Szinte biztos vagyok benne, hogy ekkora már átültél volna a fotelbe otthon. Még valamit: A valódi biciklin nem fog pszichológiailag feltűnni, hogy jaj, hány perce vagyok már ezen a szaron, mert teljesen elvonja a figyelmed a környezet, amire folyton reagálni kell. És így észrevétlen nagyságrenddel többet mozogsz.
Persze, szobabiciklin is lehet, de valljuk meg, 10-ből 9 ember képtelen lesz arra, hogy azt tényleg egy órán keresztül tekerje. Kinn, a terepen ez fel se tűnik.
" Miért kell gúnyolódva válaszolni?"
Ez a divat.
Illetve egyszerűen vannak olyan emberek, akik mindentudónak hiszik magukat, ők azt hiszik mindig mindent mindenkinék jobban tudnak, a másik ember helyett IS, tévedhetetlennek hiszik magukat, és lenézik a többi embert, akik adott esetben nem értenek egyet velük mert esetleg bizonyos táplálkozási irányzatokban mások a tapasztalataik stb stb. Nem kell velük foglalkozni. Ezzel a stílussal vezetik le a frusztrációikat arctalanul, névtelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!