Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az hogy lehet kilóba alig van...

Az hogy lehet kilóba alig van változás még is érzem?

Figyelt kérdés

Sziasztok kb 1 hónapja kezdtem oda figyelni az etkezesemre. Perdze, fogyás a cél de nem tűztem ki magam elé időpontot. Szépen lassan akarom. 168cm vagyok és 73 kg.

10 kilót szeretnék fogyni. Nem szerettem volna kaloriakat számolni vagy ch-t. Ezért csak úgy döntöttem hogy nem iszom cukros üdítőket csak zerot illetve kerülöm a szénhidrátot. Reggelire szoktam ch-t enni 2 zsemle stb. Ami egyébként délután van mert nem tudok reggel enni,csak már olyan 1 óra felé. Az utáni étkezésemkor már nem eszek lisztes dolgokat. Mérleg -1,5 kilót mutat mégis érzem és látni, hogy a nadrágok leginkább a csípőm és a combonál lötyög. És természetesen a hasam se puffad. Hogy lehet?

2022. szept. 25. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Ha esetleg edzel akkor izmot is építhetsz és amiatt nem megy a mérleg. Érdemesebb a centiket mérni, mint a súlyt
2022. szept. 25. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

"Ha esetleg edzel akkor izmot is építhetsz és amiatt nem megy a mérleg. Érdemesebb a centiket mérni, mint a súlyt"

Ilyenkor nem tudom mit gondolnak az emberek..

1 hónap alatt szerinted izmot fog építeni egy teljesen kezdő, úgy, hogy nem számol kalóriát, kerüli a szénhidrátot és valószínűleg, mivel teljesen kezdő és nem ért hozzá, ezért az edzése sincs a helyén?

Kérdező:

Simán lehet, hogy látszik másfél kg fogyás, ez testfelépítéstől függ. Egyébként sincs rajtad sok felesleg.

2022. szept. 25. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet hogy eddig be voltal vizesedve es puffadva kb folyamatosan a sok xartol. Pl uditok tipikusan ilyenek

Lehet kezd renbejonni a belflorad es ezert kisebbek a kormereteid

2022. szept. 25. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
-1.5kg lemegy és felmegy a helyére izom? Annyi izom felszedése 10000 kalóriatöbbletbe kerül. De akkor pedig nem létezik súlyvesztés, tehát nem adott le sem zsírt és a méretei is csak nőhettek.
2022. szept. 26. 05:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Üdítők édesítőszerei gyakran puffasztanak, ami ugye pocakosodással jár. Cukrok vizet kötnek meg, ami szintén vastagodást okoz. Ha kicsi hosszabb ideig nem eszel, akkor a tested először a cukortartalékokhoz nyúl, amiből víz szabadul fel, ezért kell ilyenkor gyakrabban mosdóba menni.
2022. szept. 26. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet menstruálni fogsz és azért mutat mást a mérleg
2022. szept. 26. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!