Az hogy lehet kilóba alig van változás még is érzem?
Sziasztok kb 1 hónapja kezdtem oda figyelni az etkezesemre. Perdze, fogyás a cél de nem tűztem ki magam elé időpontot. Szépen lassan akarom. 168cm vagyok és 73 kg.
10 kilót szeretnék fogyni. Nem szerettem volna kaloriakat számolni vagy ch-t. Ezért csak úgy döntöttem hogy nem iszom cukros üdítőket csak zerot illetve kerülöm a szénhidrátot. Reggelire szoktam ch-t enni 2 zsemle stb. Ami egyébként délután van mert nem tudok reggel enni,csak már olyan 1 óra felé. Az utáni étkezésemkor már nem eszek lisztes dolgokat. Mérleg -1,5 kilót mutat mégis érzem és látni, hogy a nadrágok leginkább a csípőm és a combonál lötyög. És természetesen a hasam se puffad. Hogy lehet?
"Ha esetleg edzel akkor izmot is építhetsz és amiatt nem megy a mérleg. Érdemesebb a centiket mérni, mint a súlyt"
Ilyenkor nem tudom mit gondolnak az emberek..
1 hónap alatt szerinted izmot fog építeni egy teljesen kezdő, úgy, hogy nem számol kalóriát, kerüli a szénhidrátot és valószínűleg, mivel teljesen kezdő és nem ért hozzá, ezért az edzése sincs a helyén?
Kérdező:
Simán lehet, hogy látszik másfél kg fogyás, ez testfelépítéstől függ. Egyébként sincs rajtad sok felesleg.
Az is lehet hogy eddig be voltal vizesedve es puffadva kb folyamatosan a sok xartol. Pl uditok tipikusan ilyenek
Lehet kezd renbejonni a belflorad es ezert kisebbek a kormereteid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!