A bodypositivy jó?
Azért pontoztalak le, mert egy videót linkeltél.
És ez számomra haszontalan válasz, mert nem akarok YT videót megnyitni és a saját korlátos netemből, a šzaros reklámjukat nézegetni.
Meg se nyitom az ilyen válaszokat, ezért nem ismerhettem magamra.
Írd le mit tartalmaz, aztán majd meglátom az mennyire hasznos.
Szóval lepontozol valamit, amiről fingod sincs, hogy mi, de már szerinted haszontalan? 🤦👏🙄😒
Értelmi szinted az meglátszik. Drága agyilag sötét válaszoló. A kérdéshez kapcsolódó videót linkeltem be.
Te miről hadoválsz itt?
Nem a tartalom miatt pontoztam le agyalap!
Nem értetted meg amit írtam?
Azért haszontalan válaszod, mert nem nyitok meg YT videót, a korlatos netemet fogyasztó reklámok miatt.
Mit kötekszel, követelőzől?
Ennyi idő alatt a véleményed is leírhattad volna...
Hűha, szóval, mivel neked, "korlátos" a neted, ezért merő rosszindulatból csak úgy leszavazol valamit, mert te ezt nem tudod megnézni a reklámok miatt. Ennyire gyerekes nem lehet valaki?! 🤦
Ha te valamit nem tudsz megnézni, attól még miért kell leszavazni valamit? Miért nem tudod egyszerűen figyelmen kívül hagyni? Vagy viszketett a kezed, hogy már rég nem nyomtál a piros x-re?
Mivel amit te kifogásként felhoztál, az csak a te egyéni szociális problémád, attól nem kéne egy választ haszontalanná tenned, mert erről nem a válasz tehet, hogy te nem tudod a linket megnézni.
A frusztrációdat futással is le lehet vezetni, így legalább másnak nem ártasz.
Nem tudom melyikünk a frusztráltabb. 😂
Egy šzaros leszavazás miatt ennyire kiadni?
Te meg fejleszd a kudarctűrő képességedet.
Eszem megáll kik irkálnak ide...kövér vagy? Nem kell válaszolni.😂
Válaszolok, és nem, nem vagyok kövér. A frusztrációból következő tettet te kezdted, azzal, hogy leszavaztad a válaszomat, én csupán megkérdeztem érdeklődésből, hogy mi okból, hátha valami értelmes választ is kapok rá. Talán nem szabad utána kérdezni?
Remélem a 17-es választ saját magadnak írtad és máskor nem fogsz csak azért leszavazni egy választ, mert őméltósága nem tud megnézni egy linket.
De még mindig nem értem, hogy azért mert korlátolt a neted, ami magánügy, annak mi köze ahhoz, hogy most te nem tudtál megnézni egy linket, ezért fogtad magad, és gyerekesen leszavaztad. Ezen a szinten vagy, de most komolyan kérdezem?
Nekem a bodypositivity azt jelenti, hogy az ember ne a kinézete, hanem az egészsége miatt akarjon lefogyni. És ha egészséges, akkormindegy, hogy 60 kg vagy 70 esetleg 85 (szerintem ez nagyjából a felső határ egy egészséges nőnél).
Ehhez képest enbek csak a fele ment át a köztudatba: legyen mindegy, ki mekkora. Az, hogy 45 évssen meghal szívrohamban, 20 évig kezeletlen diabéteszes, menni nem tud, mert nem bírják az izületei etc az meg ugye mindegy.
A kövér (striás, sebhelyes bőrű stb.) ember sportolhat olyan ruhában, amiben látszik az alakja. -> JÓ
A kövér ember mehet strandra, nem kell szégyenkezés miatt otthon maradnia. -> JÓ
Senkit nem szabad bántani, csúfolni a kövérsége vagy soványsága miatt. -> JÓ
A kövérség elfogadása azt jelenti, hogy semmit nem kell tenni ellene, úgy jó ahogy van. -> HÜLYESÉG
Kövérnek lenni egészséges. -> HÜLYESÉG
Én az első hármat (és hasonlókat) értek body positivity alatt, nem a másik kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!