Mi a véleményetek a body positive-ről? A KÉRDÉS NEM A KÖVÉREBB EMBEREK BÁNTÁSÁRA LETT KIRAKVA, SENKI SE VEGYE MAGÁRA!!!
Engem kezd eléggé aggasztani az a dolog, hogy igazából ez az egész kezd egy teljesen más dologról szólni. Alapjából véve ez arról szól, h elfogadjuk azokat/qzokat a dolgokat az embereken amiken nem tudnak változtatni(pl égési sérülés, stb)
Viszont mindenhol azt látom, h (megbocsássatok ezért a szóért) a dagadt emberek ezt úgymond kihasználják, és mindenhova posztolnak, tiktokra videót, h kommenteljenek alá, h gyönyörű, ezt el kell fogadni, meg instára posztolgazjak h #bodypositive
Ezzel így nem is lenne bajom, de amikor egy vékony lány posztol egy képet/videót, alatta megy, h persze szerkesztett, meg mennek rá a duettek, ahol a kövérebb emberek mutatják magukat, h ők is ugyanúgy tökéletesek. A fiúk is kezdik, h jobban szeretik ha egy lányon van mit fogni, stb stb...
Meg ez nem teljesen ide kaocsolodo, de rakjak ki az olyan videokat a fiuk, ahol azt irjak, h rajottem, h a kisebb mell, meg segg sokkal jobb, mert van rajta mit fogni, bezzeg ha egy lánynak olyan az adottsága, annak máris megy a csúfolás...
És mondok még egy példát is, h amikor egy kövérebb ember mondja egy vékony lánynak, h éheztetnek otthon, h nem eszel h ropi, csontvaz vagy, csobt es bor, palcika ember, bezzeg ha egy vékony lány azt mondja nekik, h dagadt, kover diszno stb, megy egyből a besértődés
Kíváncsi vagyok a véleményeitekre ezzel kapcsolatban, mert engem kezd aggasztani, hogy kezd ez az egész a vékonyak felé egyfajta gyűlöletbe fajulni.
Ti hogy vagytok vele? Remélem érthetően írtam le.
És mégegyszer leírom, hogy IGEN, ELFOGADOM A KÖVÉREBB EMBEREKET, ÉS EZ NEM AZ Ő BÁNTÁSUKRA LETT KIRAKVA, HANEM, H NE CSAK A KÖVÉREBBEKET, VAGY CSAK A VÉKONYAKAT FOGADJUK EL, HANEM MINDKETTŐT EGYSZERRE!!!
Nem nagyon tudok vele egyetérteni. Az alap ötlet jó, tehát ne csesztesd a másikat, egy duci és egy vékony is lehet szép. Viszont ez nem a duciról vagy a vékonyról szól hanem csak a szélsőségekről. Ahogy nem egészséges az, hogy valaki 40kiló úgy az sem jó, ha 140 de nem lehet leírni, hogy " szívem arany csücske, örülök, hogy nem zsákban jársz és van önbizalmad, de attól még ha nem fogysz egy kicsit belehalsz".
Sokkal jobb lenne, ha inkább az egészséges testeket mutatnák és tennék az emberek szemei elé
Ezzel egyetértek, viszont a vékony alatt az egészségeseket is értem, a csontsovány kategóriát nem vettem bele, az nem nagyon előforduló, vagy nem nagyon mutogatják magukat. De ha egy egészséges lány posztol, aláírják, h isten kedvence, arra meg válaszolnák, h ,,girlll, csodálatos vagy,, az szerintem már túlzás...
De le a kalappal előtted, h ezt elolvastad:D
Pont az a problémám vele amit leírsz. Nem szabad már lassan a duci szót se használni de azok akik lelki törést kapnak ha nem "plus size goddess"-ként utalnak rájuk nyugodtan ócsárolják a vékony lányokat mintha ők nem ugyanúgy érző emberek lennének akinek fáj ha a testi adottságaikat gúnyolják.
A másik bajom mikor kórosan kövér emberek megsértődnek hogyha azt mondja nekik az orvos hogy fogyjon le az egészsége miatt és sírnak hogy "fat phobic". Nem, csak nem akarja hogy 35 évesen elvigyen egy szívroham mert 150 kiló vagy.... Az anorexiásokat se azért viszik orvoshoz mert csúnyának tartják hanem mert bele lehet halni.
Köszi:D
Örülök, h valaki egyetért velem. Én is ezt gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!