Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás után eltűnt a narancs...

Fogyás után eltűnt a narancs bőrötök?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok még es szeretném eltűntetni..

Éltünik egyáltalán vagy örökre úgy marad?

Nagyon egészségtelen életmódot folytatok, azonban amíg odafigyeltem, addig nemvolt annyira tree

2022. szept. 12. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az egészseges étkezéssel csökken a narancsbőr. Bármelyik olyan ember előtte utána képeit megnézitek aki életmódot váltott, azon látszik
2022. szept. 13. 09:46
 12/14 anonim ***** válasza:
*NARANCSBŐR
2022. szept. 13. 10:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Fogyással lehet mérsékelni a narancsbőrt. Teljesen eltüntetni csak akkor lehet, ha genetikailag szerencsés vagy. Illetve a másik, ha egészségtelenül alacsony a testzsírszázalékod. A narancsbőr a zsír kitüremkedése a kötőszöveti sövények közt. Nyilván ha szinte nincs testzsírod, akkor nincs narancsbőr.

De alapvetően nem egészségtelen, és teljesen normális egy minimális mennyiség

2022. szept. 14. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
En tapasztalatbol irom, hogy fogyas utan nem volt se a combomon se a fenekemen, es csak kardioztam.:)
2022. szept. 15. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!