Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha megall a...

Mit lehet tenni, ha megall a fogyas?

Figyelt kérdés
72 kilorol indultam aprilisban es mar kb 1 honapja 57 kg vagyok, tovabb mar nem negy, pedig ugyanugy eszek mozgok mint ezekelott. Mi lehet a gond?
2022. szept. 7. 21:18
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
155 cm es 57 kg vagyok most es eddig napi 2 orat bicajoztam mindig delutan estefele. Ettem mindent de mertekkel de este nem mindig vacsoraztam.
2022. szept. 7. 21:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Napi kalóriabeviteled mennyi?
2022. szept. 7. 21:24
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem szamolom
2022. szept. 7. 21:27
 4/15 anonim ***** válasza:
51%

Akkor itt lesz a baj. Mitől fogynál, ha a fogyáshoz egyetlen fontos tényezőt, a kalóriát nem menedzseled. Ez olyan, mint csukott szemmel átmenni a szomszédba: benne van a pakliban, hogy így is odatalálsz, ha a szerencse és a véletlen veled van, de ki is nyithatnád a szemed, és akkor ezerszer könnyebb dolgod lenne. Az eddigi kilókat is azért adtad le, mert szerencséd volt, és kalóriadeficitben voltál. Ha most nem fogysz, az azért van, mert nem vagy kalóriadeficitben. Kezdd el számolgatni a kalóriákat, mert feleslegesen nehezíted a saját helyzetedet napi 2 óra biciklizésekkel és feltehetőleg nem túl optimális étrenddel.

Gondolom még diák vagy, hogy minden nap van 2 órád biciklizni.

2022. szept. 7. 21:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok diak, 31 eves vagyok es no :)
2022. szept. 7. 21:55
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

Akkor olvasd el ezt a cikket, és meg lesz oldva a problémád. Ne fuss felesleges köröket, ne szívasd magad értelmetlenül, mert ha nem tudod, hogy mi miért történik, akkor hosszútávon nem lesz fenntartható semmi:

[link]

2022. szept. 7. 21:57
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Kezdj el kalóriát számolni.

"pedig ugyanugy eszek mozgok mint ezekelott. "

Pont ez a baj. Mivel már kevesebb kiló vagy, ezért kevesebbet kell enned, nem fogsz tudni ugyanannyi kalóriával fogyni, mint amennyivel 70 kilósan is tetted.

2022. szept. 8. 00:31
 8/15 anonim válasza:
72%
Csökkentsd a kaját vagy mozogj többet.
2022. szept. 8. 02:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális a stagnálás fogyáskor. Akár 3 hónapig is tarthat, hiába vagy deficitben, és csinálsz mindent jól. Nincs semmi bajod, nem ment tönkre az anyagcseréd, semmi ilyesmit. Persze, az is lehet, hogy valójában az a kalória mennyiség, amit eszel most már súlytartó csak. Ezért érdemes néha számolgatni, csak hogy tudd, mi a helyzet.
2022. szept. 8. 07:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennel ne akarj tovabb fogyni. Olyan kis testzsir nem is egeszseges
2022. szept. 8. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!