Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináltok, ha megáll a...

Mit csináltok, ha megáll a fogyás, nem akar mozdulni a mérleg nyelve?

Figyelt kérdés

2021. aug. 11. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Folytatom. Lehet próbálkozni több sporttal, vagy kevesebb kalória bevitellel.
2021. aug. 11. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Szénhidrát-hintaztatas is jó módszer. Pl. napi 120 gramm CH-t eszel, de ha hintaztatsz, egyik nap 60-at, köv. nap 180-at. Átlagban jó vagy, de a testedet felpörgeti ez.
2021. aug. 11. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Először is folytatom. Másodszor megfogom a mérőszalagot, rámérek. Lehet hogy 1 kiló husi lement, feljött egy kilónyi izom (nagy számok de csak szemléltetés) és centiben fogytam. Nem mindegy, szerintem érted a különbséget.

Tipikus fogyókúrás hiba az, amikor valaki csak a mérleget nézi.

2021. aug. 11. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, folytattam, kitartottam, tovább fogytam. A mozgást lassan fokozatosan növeltem.

A fogyás többször is megállhat, mire az ember eléri a célját, nem érdemes folyon energiabevitelt csökkenteni, mert a szervezet adaptálódik hozzá, idővel nagyon nehéz lesz fogyni, és az hogy egy normális diéta átfordul koplalásba, nem egészséges. Inkább a felhasználást kell növelni aktivitással, mozgással.

2021. aug. 11. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad feladni, mivel ez mindenkinél előjön.

Mérőszalag, szigorítok az étkezéseken és növelem a torna intenzitását, vagy időtartamát.

2021. aug. 14. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!