Hulyeseg tudom de most mi lesz? Neha sajnos tul moho vagyok.
Figyelt kérdés
a fogyokurak huseges kovetoje vagyok miota elek..sajnos....de most valahogy ugy jott ki a lepes h 3 nap alatt elfpusztitottam 400gr mogyorokremet de mellette semmi mast nem etem mert teljesen elvette az etvagyam. tudom h ez rengeteg menyisegu cukorbevitelt eredmenyezett...valyon mi az eseje h ne zsirban marad meg. amuhgy meg sportolok naponta...kb hany kaloria lehetett ez a mennyiseg??2010. szept. 25. 05:57
1/11 anonim válasza:
az esélye, hogy az állandó fogyókúrák a csontrendszered és a belső szerveidet már rég tropára vágták, annak igen nagy....400 gramm kajából meg max 400 gr hízásod lehetne, de nyilván a fizika nem az erősséged, mert az pont olyan természettudományos tárgy, mint a biológia....
mindenesetre nem ártana pszichológushoz menned, mert beteges amit csinálsz + rá kéne jönni, hogy sport + normális étkezés sokkal jobb lenne ;)
2/11 A kérdező kommentje:
aranyos vagy koszi de lehet te egy eleten at nem sportolsz annyit mint en egy ev alatt...
2010. szept. 25. 08:40
3/11 anonim válasza:
De szerintem ennyit nem ér meg ez az egész! Nem arra gondolok, hogy 100 kg-s kéne legyél de most ha van egy kicsi felesleged még nem dől össze a világ! Élni is kell, nem pedig megvonni magadtól a finom ételeket csak azért mert félsz, hogy rád mennek a kilók. Úgyhogy szerintem változtass ezen amit most csinálsz. :)))
4/11 anonim válasza:
Ha olyan nagyon sokat sportolsz, akkor egy üveg mogyorókrém 3 napra osztva nem is olyan nagy baj.
5/11 anonim válasza:
ha annyit sportolsz, akkor hogyhogy koplalsz állandóan?
6/11 A kérdező kommentje:
sportolok mert alapbol mindig rfengeteg az energiam s nem szeretek tetlenul ulni. s elegge maximalista vagyok ugyh ezert is figyelek oda h mikor mit es mennyit eszek mert utalom a zsiros csajokat...de annak a mogyorokremnek nem tudtam ellenallni. de koszonom annak a hozaszolonak aki azt irta h elni is kell:) ez valamilyen szinten megnyugtatott. csak sajnos eleg hizekony tipus vagyok es eleg sokat szenvedtem ahoz h elerjem a mostani formam es ezt most szeretnem tartani.
2010. szept. 25. 14:01
7/11 A kérdező kommentje:
na meg a munkam is reszben megkoveteli hogy ne ugy nezzek ki mint egy malac mert animatortancos vagyok es szerintem senkinek nem tetszene ha egy vizilo billegne a szinpadon..
2010. szept. 29. 04:24
8/11 anonim válasza:
Én egy pszichológust ajánlanék, de sürgősen. Rögtön utána egy táplálkozási szakkönyvet, mi az egészséges, mi nem, és mi történik, ha megeszel egy üveg/db/szelet valamit, ami nem egészséges. (Addig is segítek: semmi.)
9/11 anonim válasza:
3 nap alatt azért nagy csoda nem fog történni. Ha a szervezeted adaptálódott egy normális anyagcserére, és tápanyag szállításra stb, akkor ettől még változás nem nagyon lesz, ha ez csak egyszeri eset. Én is szoktam néha névnapon, vagy alkalomkor tortát enni meg ilyen szarokat, de nem veszek észre semmit, nincs jelentősége, sőt néha 1-1 csalónap mág talán jó is.
10/11 A kérdező kommentje:
koszonom:) tenyleg nem tortent semmi hala istennek. de meg arra lennek kivancsi hogy miert van az hogy ha szenhidratot eszek masnap olyan mimntha hiztam volna..mintha felpuffadnek. de ha zoldseget gyumolcsot vagy akarmennyi edesseget semmi bajom. lehetseges hogy en az edessegtol sem hizok anyira mint pl a kenyertol??
2010. szept. 29. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!