Körülbelül mennyi idő lenne?
Sziasztok,
18 éves lány vagyok, 90kg és 160cm. Elkezdtem életmódot váltani 2 hete. 1600 kalóriát eszem naponta és nagyon figyelek a makrókra. Szerintetek mennyi idő alatt tudok lefogyni 60kg-ra? Nem turbo diétázok meg semmi, csak normálisan.
Köszönöm előre a válaszokat.
Szerintem egyszerű fogyáshoz nem kell makrókat számolni. A kalóriákat figyeld, így ha édességhiányod lesz, bekaphatsz egy cukrot, és nem fogod abbahagyni a diétát.
Először lehet hetente lefogysz 1 kg-t, de 70 kilósan ez le fog lassulni
Az 1600 kicsit kevés.
Ugyanilyen paraméterekkel indultam. 90ről (94ről) 80ra nekem 3 hónap volt. Utána 1700 kcalos étrend 75 kilóig. Utána 1650-1600 70 kilóig. És 70 kiló alatt 1500, most 62 vagyok és 1400 kb 65 kiló óta.
Ha most csak 1600at eszel, nem lesz később hova csökkenteni.
Szerintem a 75 kilót el tudod érni év végéig. Esetleg többet, esetleg kevesebbet. Ez hormonrendszeren, adottságokon stb múlik
Az elsőnek nincs igaza. Az első zíz kilo sokkal gyorsabban lemegy mint a következő 5 vagy az utolsó 5.
És főleg alacsonyaknál az egészséges kereteken belüli fogyás sokszor lassabb mint a heti fél kiló.
Szóval maga a fogyás meg a kalóriák is bonyolultabbak mint aze gyszerű matek. A fogyási ütem meg még kiszamithatatlanabb és egyedibb
nem kell turbodieta ahogy fogalmaztal meg semmi, tobb kaloriat egess el mint amit beviszel, ennyi. Nem kell semmit elkapkodni, nem kell tulterhelned magad.
Jovo ilyenkorra ha nem hamarabb biztosan 60 kg leszel, ha nagyon elszant vagy akkor en azt mondom hogy kb 2023 05 fele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!