Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövérnek érzem magam = (mit...

Kövérnek érzem magam = (mit tegyek?

Figyelt kérdés
2éve drasztikus fogyókúrába kezdtem a szüleim miatt elment az étvágyam 164cm-52kgról indultam és 39kgra fogytam...nagyon sovány voltam, azóta mostanra sikerült ugyanannyi kgra felhízni mint voltam,de kövérnek tartom magam,utálom h már nem vagyok olyan mint voltam.ez egy olyan érzés(amikor kevéske hájad sincs)amit ha egyszer megérzel,rabjává válsz.hogy fogyhatnék zsírból?nem szeretnék leépülni se annyira.sportolok sokat.(húst nem,tejterméket ritkán eszek)sajnálom,hogy ilyen vagyok,köszönöm,ha normális választ kapok
2010. szept. 24. 23:43
1 2
 11/13 anonim válasza:
74%

Kedves Kérdező!

Lenne lehetőséged hetente egyszer pszichoterápiára járni?

Érdemes lenne megpróbálnod, mert ez nem játék.

Egyébként teljesen átérzem a problémád és az érzéseidet.

Remélem mihamarabb megszereted a NŐIES alakodat, mert biztosan csinos és objektívan vékony is vagy. Az 52 kg teljesen ideélis a magasságodhoz.

(Sajnálom, hogy a kérdező ilyen szemét válaszokat kapott.)

2010. szept. 25. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:
40%
Hihetetlen milyen tuskó emberek vannak , teljesen kiakadtam az eddigi válaszokon.:S . Kedves kérdező én is átéltem azt amit te.38 kg-ra fogytam drasztikus diétázás miatt, és felhíztam 56! ra, most, pont mint te 52 kg vagyok(166 cm), én sem vagyok teljesen elkégedett, de aztért sokkal egészségesebben eszem , nem koplalok annyira,viszont sokat mozgok és így is fogyok.És így is azt mondják h vékony vagyok , szerintem a te alakod is jó lehet. Próbálj meg nem visszaesni , tudom milyen nehéz elfogadni magad,nekem sem megy mindig.Ha sportolsz az nagyon jó, hiszen azzal zsírt égetsz, mozogj továbbra is sokat de ne éhezz. Ha húst nem eszel az nem baj, de valahogy be kell vinned fehérjét is pl ha szereted a főtt tojást , natúr joghurtot, akkor egyél azt.Nem kell sokat enned , de próbáld meg megtalálni azt a kajamennyiséget amivel nem sodródsz vissza ebbe az ördögi körbe.Maradj meg az egészséges , kevés kalóriájú könnyű kajáknál, de azokból egyél többet És ahhoz hogy rendbejöjj először is a lelkedet kell rendbe tenned. Legyél sokat a barátaiddal ,beszélgess sokat olyanokkal akikben megbízol. Ha nagy gondok vannak ,pszichológussal is kéne beszélned. (nekem sokat segített) . Nekem is írhatsz nyugodtan priviben, hasonló helyzetűek vagyunk és szívesen beszélgetnék :). És végül ,ne törődj azokkal akik bolondságokat írnak ,meg disznóznak . Vagy irigyek , vagy pedig egyszerűen csak bunkók , vagy primitívek és nem fogják fel hogy ez nem olyan egyszerű ezt leküzdeni.:/. Sok sikert
2010. szept. 25. 19:34
 13/13 A kérdező kommentje:
utolsó kettőnek köszönöm!:)végre valaki normális választ is tud adni.
2010. szept. 26. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!