Miért érzem magam ennyire kövérnek?
174 cm vagyok és 48 kg. Úgy érzem, hogy a combjaim vastagok, a hasam pedig hájas. 13 éves korom óta vagyok így, igaz, tavaly 10 kg-mal nehezebb voltam, mint most. Önmagamért fogytam le, de nem tudom elfogadni sehogyan sem magam, utálom a testemet. Nem fogok orvoshoz fordulni, mert nem érdekel, makacsabb vagyok annál, mint hogy segíthessenek. Kövér disznónak érzem magam, és úgy is nézek ki. Eddig 30-as méretű nadrágot hordtam, most már csak a 28-as jó, fogytam 10 kilót, de mégsem érzem magam jól a bőrömben. Mit tegyek, hogy elfogadhassam magam olyannak, amilyen vagyok?
16,5/L
Szívesen cserélnék veled. Én 120 kg vagyok.
Akkor megtudnád, milyen KÖVÉRnek lenni.
Ne hisztizz ennyit kislányka.
"Nem fogok orvoshoz fordulni, mert nem érdekel, makacsabb vagyok annál,"
Mégis mi benne a nehéz?Vagy emg akarsz halni? Gondolkodjál már el!Szted mégis miért lennél kövér? .... -.-
Ha ezt így folytatod, meg is halhatsz. Azt írod, nem akarsz orvoshoz fordulni. Pedig kellene. De nem akarlak bántani, leírom, hogy miként segíthetsz magadnak.
Tudod, én tényleg kövér vagyok, 88 kiló a súlyom, és magas sem vagyok, de olyan ruhákat hordok, amik előnyösebbnek mutatják az alakomat, és amik egyben tetszenek is. Ettől függetlenül én sportolok és fogyókúrázom, de lassan mennek le a kilók, így kénytelen vagyok az átmeneti állapotomra is találni valami megoldást.
Hordj csinos ruhákat, válassz egy-két olyan holmit, amiben szépnek látnád magad. Hidd el, ez segíteni fog. Nekem is segített, jobban elfogadom magam.
Egyébként ahogy már előttem is mondták: túl sovány vagy.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!