Teljesen rossz az anyagcserém! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
egy héten 1-szer vagy 2-szer kell csak wc-re mennem :(
Mit csináljak?
2008. dec. 21. 22:51
1/3 anonim válasza:
és van valami konkrét dolog,ami miatt zavar?pl:fáj a hasad,ilyesmi? kolléganőm mindig is ilyen volt,1héten egyszer nagywc-zik,de semmi gondja nincs vele.(karcsú nő!!)pedig eszik rendesen,rostosat is,meg mindenféle hűde egészséges cuccot,ő ilyen.valószínűleg te is.
2/3 anonim válasza:
nekem is sokáig voltak ilyen problémáim.. Nekem első sorban a stressz volt az oka. Amúgy ami még segített; a kiegyensúlyozott étrend (mmint nem össze-vissza enni, hanem betartva napi 3szor) meg életritmus (mondjuk ennek én most pont ellentmondok, de időben felkelni-lefeküdni). Plusz rákattantam arra, hogy minden étkezés után megeszek egy joghurtot (vannak ilyen rostokkal gazdagított joghurtok, pl. az activyanak). Na nekem ezek beválltak, már nincsenek problémáim a "nagydologgal"..
3/3 anonim válasza:
Na látod, nekem épp fordított a gondom. Egy évvel ezelött még 3-5 naponta voltam nagydolgon. Szuperpraktikus volt, elmehettem napokra kirándulni, és nem kellett a ronda közvécét használnom. Most valami megváltozott, reggel nagy dologgal kezdem a napom, és este ezzel fejezem be. Ezzel egyidöben még hízni is kezdtem.:( Szerintem, amíg nincsenek kellemetlen tünetek, és nincs hasmenésed/szorulásod, egyszerüen oltári szerencsés vagy és nagyon irigyellek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!