Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy mérjem le a hasam?

Hogy mérjem le a hasam?

Figyelt kérdés
Szalaggal próbálom lemérni a haskerületem de az a baj, hogy eléggé lóg és így a köldököm rossz helyen van meg nem is tudom... Egyszerűen mindig mást mérek attól függően hogy tartom a szalagot, van hogy 150 cm, máskor 156 cm. Meg még a testtartásomtól is függ. Valaki tudja hogy kéne ezt csinálnom??

2022. aug. 24. 11:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Napi 8 szelet kenyér, gyorskaja, nápolyi és burgonyaszirom, tészta, és szerinted nem léped át a 2500 kalóriát?

Álomvilágban élsz, persze, hogy azt mondjuk, hogy troll vagy.

Mégis, mi a jó istenből gondoltad, hogy ez fogyókúrás? Akarva sem ehetnél szarabbul.

2022. aug. 26. 11:58
 22/23 A kérdező kommentje:
Troll nem vagyok max balfasz xd de nem azt mondtam hogy minden nap kevesebbet eszem mint 2500, vagy hogy minden nap mindent eszek amit felsoroltam, csak hogy igyekszem 2500 alatt tartani, ami viszont sokszor nem sikerül.
2022. aug. 26. 12:14
 23/23 anonim ***** válasza:

Tehát 2500 felett eszel jóval, maradjunk annyiban.

Első körben be kéne tartani a kalóriakeretet, második körben ez jóval könnyebb lenne, ha egészséges kajákból tennéd.

Miért nem eszel rendes, feldolgozatlan ételek? Zab ok, mehet gyümölccsel, Tk kenyér, szárnyasok, olajos magok(mértékkel), túró, tojás, hülvelyesek, zöldségek? Rengeteg lehetőség van.

2022. aug. 26. 12:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!