Nagyon túlsúlyos emberek hol varratnak maguknak ruhat?
Figyelt kérdés
Akikre már a dagi boltos ruhák se jok2022. aug. 18. 22:31
2/7 anonim válasza:
Az olyan igénytelenebb embereknek nem sok ruhájuk lehet azt a keveset meg csak beszerzik valahol
Nem hinném hogy varratnak..
3/7 anonim válasza:
Varrónő mindent megvarr neked. De amúgy biztos vagyok benne, hogy online csak lehet találni olyan weboldalt, ahol lehet extra nagy ruhákat venni, ha nem is magyar oldal, de külföldi biztos van. Simán lehet találni olyan ruhát, amibe még egy 200 kilós ember is belefér, csak valószínűleg nem annyira Magyarországon. Most nem tudom, hogy a kérdést szimplán kíváncsiság ihlette, vagy pedig ténylegesen kéne például olyan magyar bolt, ahol lehet ilyet szerezni, de ha csak szimplán a kíváncsiság ihlette, akkor például ha USA-t nézzük, akkor ott tudom, hogy pl. a Torrid nevezetű bolt elég népszerű, sok nagyméretű ruha van (ha jól tudom). Vagyis, az interneten már összefutottam pár hölgyeménnyel, aki 200+ kilósak, és több "Torrid haul" videót is csináltak már. Szóval szerintem azért az USA-ban nyilván több a lehetőség. :D De ha itthon nem is nagyon vannak ilyen weboldalak, akkor a varrónő mindent megvarr neked, csak fizetni kell.
5/7 anonim válasza:
Bonprixen azt hiszem, 56os méretig vannak ruhák. Én 110 kilósan 46-48ast hordtam, gyakorlatilag csak ott tudtam vásárolni. Ez alapján kb 180-200 kilóig lehet onnan öltözni. Meg egy adott súly felett olyan dolgokat hord az ember, ami szinte méret nélküli, egy nagy lepel vagy nyúlik.
7/7 anonim válasza:
Nadrágokat nagyméretű férfiruha üzletben vettem valahol BPn, már nem emlékszem pontosan. Máshol már nem találtam magamra. 170 kilós voltam. Női méretnek megfelelően kb 74-76os nadrágjaim voltak. Öv is 2 kellett, hogy körbe érjen.
felsőket sima túlsúlyos női ruha boltban vettem, azzal nem volt nagy gond.
Azóta már lefogytam. Felsőben L méret jó, nadrágban 40 -42. Bár egészséges a súlyom ( 67kg vagyok)Így is széles, 100centis csípőm van, de ez már nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!