Havonta 4-5kg fogyás belefér?
Figyelt kérdés
Eddig 65 kiló voltam (165cm), de sajnos elengedtem magam kicsit és felszaladtam 73ra.
60kg lenne a cél. Így 13 kilót szeretnék egészségesen(!) leadni.
Az étrend teljes átalakítása mellett szeretnék legalább heti ötször edzeni.
Még az a havi 5kg belefér egy héten? Vagy már inkább csak a 4?
Nagyon elfogadok tanácsokat, tapasztalatokat, főleg étkezéssel kapcsolatban. Mit szabad fogyasztani és mit nem? Hányszor étkeztél egy nap? Hogyan számoltad a kalóriákat?
Előre is koszonom:)
21/L
2022. aug. 18. 19:38
1/18 anonim válasza:
Ezzel a magassággal, súllyal a heti 0,5kg a reális. Amire te gondolsz, az tarthatatlan, éés hacsak nem csak vízzel akarod megvalósítani akkor nem fog összejönni.
Nézz körbe a kaloriabazis.hu-n, kezdd el ott vezetni az étkezéseidet.
2/18 A kérdező kommentje:
Ránézek, köszi!
2022. aug. 18. 20:16
3/18 anonim válasza:
Az egyes jól írja, nemhogy 5 kiló, 2 is jó lesz ha lemegy.
4/18 A kérdező kommentje:
Rendben, igyekszem akkor így alakítani az edzést és az étrendet. :)
2022. aug. 19. 11:24
5/18 anonim válasza:
Nekem 6het alatt ment le 8kg pedig nem volt rajtam sok felesleg. Heti 5x konditermi sulyzos edzes+ kardio. Na meg fizikai melo. Csak viz, hus, zoldseg meg osszetett szenhidratok. Napi 5x ettem
6/18 A kérdező kommentje:
5. Mennyi kgról indultál? Hány cm vagy?
2022. aug. 20. 16:29
7/18 anonim válasza:
168cm vagyok. 78rol indultam, de sok rajtam az izom. Verseny miatt dietaztam
8/18 viszkis_einstein válasza:
ha nem fogysz min. 10 kilót hetente akkor meg fogom a kötelet és felakasztom magam
9/18 A kérdező kommentje:
Szerintem a nyolcas csak valami troll. :D Ne foglalkozz vele.
2022. aug. 26. 14:03
10/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azóta 71kg vagyok. :) lassacskán haladok.
2022. szept. 7. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!