Lehet fogyni otthoni boxolással?
Figyelt kérdés
Vettem egy állvanyt és egy zsákot,kesztyut ilyeneket.159 cm-hez sajnos 101 kg vagyok(depressziós) az evésben találtam az egyetlen örömöm(egyébként nagyon fiatal vagyok ahoz képest,17) működhet? Fogyhatok ezzel? Az is hogy annyi ideg van bennem hogy tutira mozgás megvan.az evést visszafogtam de rendesen megszenvedek vele.
Aki kritizálna,az ne is írjon.Tanácsokat viszont szívesen fogadok.Próbálok kezdeni magammal valamit és ez az egyetlen kapaszkodó ami eddig van ahoz hogy gyógyulhassak
2022. aug. 17. 15:07
2/3 anonim válasza:
Sporttal nem igazán lehet hatékonyan fogyni, de minden mozgás hasznos, 1-1 órát sétálhatnál is naponta pluszban.
A fő kérdés, hogy mennyit, és mit eszel/iszol.
3/3 anonim válasza:
Remélem vettél bandázst is. Boxoltál ezelőtt valaha is? Csak mert ha otthon így neki kezdesz saját magadnak elég könnyen okozhatsz sérülést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!