Fogyhatok? Ha minden nap járok napi fél órát kocogni. Persze időbe telik míg elérem, hogy megálás nálkül. , de igyekszem (a többi lent)
pár napja kezdtem és elhatároztam, hogy minden nap futok, emellett heti 2-3 alkalommal erősító feladatokat fogok végezni, súlyzó, hasprés.
Olyan 8-10 kilót szeretnék leadni, amit ha elértem szép formás és tökéletes alakom lenne. Sikerülni fog? vagy mit tehetnék még? (emellett sok gyümölcsöt eszem, főtt ételt ilyesmit nem is szoktam, csak piciket olykor)
17/L
Nagyon nem jó, és ettől nem fogsz fogyni se.
Így lenne jó:
Reggeli: 1 zsömle, kis vaj, sonka, zldségek
Ebéd: ami van, 1 tányér leves + 1 tányér második
Vacsora: 1 joghurt, némi gyümölcs, vagy párolt-nyers zöldség
Éhezéssel nem érsz el semmit, csúnya bőröd lesz nagyon, és idővel a 2-szere jön vissza.
21/L (tapasztalatból szóltam)
KOCOGÁSSAL NEM LEHET FOGYNI
Azért mert
A zsírégetés hatékonyságát az alábbi tényezők befolyásolják:
- testünk felépítése, izomzata; az aktív izomszövet serkenti az anyagcserét, a zsírégetést.
- a mozgás intenzitása; minél intenzívebb a mozgás, annál nagyobb a zsírégetés.
- táplálkozás; a fehérjedús étkezés növeli a zsírégetés hatékonyságát.
Reggeli:Korpás gabonafélék sovány tejjel és kevés gyümölccsel Omlett, kevés tojássárgájával Kávé, tea vagy víz (semmi tejszín vagy cukor) Táplálék-kiegészítők Pl: Tökéletes élelmiszer a Baoberry
Ebéd:Hal roston Friss zöldségek Hajában sült krumpli (semmi vaj) Friss gyümölcs Kávé vagy víz
Vacsora:Csirkemell roston Barnarizs Friss zöldségek vagy saláta
Snack ételek: Nyers zöldségek Alma szeletkék
Kedves Utolsó!
Te minden topicba beírod ezt a szöveget kompletten. Ez vicces, most olvastam szószerint így egy másikban is.
Kocogással lehet fogyni. Minden, ami mozgás, az egészséges.
Nekem ment a 6 kiló, érdekes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!