Gyors Diétát tudtok?
Valami olyat ami gyors és látványos létszi.
Sürgősen kéne.:)
Köszi.!(:
Van több féle gyors diétás módszer,de sajnos azt kell hogy mondjam ezek mind drasztikusak és kevés esetben tartósak.
Ha az eredményüket maradandóvá akarod tenni,akk kemény munkára van szükség az abbahayásuk után is.(fokozatos,lassú visszaállás a régi éttrendre,mozgás!!!)
Én a gyors diéták alatt is mindenképp sok mozgást ajánlok,termésetesen ez relatív(egyéntől függő.
Miután elérted a várt eredményt a tornát folytasd és próbálj egészségesen táplálkozni.
Ami nekem bevállt:
-rossmann márkájú tejsavópor.Diétás por.Ugyan olyan mint egy ismert drága diétás por,de nem engedi hogy leírjam a nevét..
-Most adipex retardot szedek
Nekem az elöbb említett meg nem nevezhető diéta szenvedés volt,mert nem bírtam sziárd táplálék nélkül,de az adipex nagyon jó.Nincs éhségérzet!de enni kell mindenképp még ha magadba is kell tömnöd.Legalább 800kcal-t.
Sok sikert:)
Tök mindegy, válassz egyet, káposztaleves, bécsi, rizsdiéta... Fogyni fogsz 1-2 heti massziv koplalással kb. 2 kilót. A látványos rész ezután következik! Jó gyorsan és látványosan visszaszeded és hozzá még plusz 5 kilót. Ilyesmire gondoltál?
Táplálkozz normálisan és sportolj.
Gyors nincs, de hatékony igen, ha nem diétázol hanem életmódot váltasz...
A zsírégetés hatékonyságát az alábbi tényezők befolyásolják:
- testünk felépítése, izomzata; az aktív izomszövet serkenti az anyagcserét, a zsírégetést.
- a mozgás intenzitása; minél intenzívebb a mozgás, annál nagyobb a zsírégetés.
- táplálkozás; a fehérjedús étkezés növeli a zsírégetés hatékonyságát.
Reggeli:Korpás gabonafélék sovány tejjel és kevés gyümölccsel Omlett, kevés tojássárgájával Kávé, tea vagy víz (semmi tejszín vagy cukor) Táplálék-kiegészítők Pl: Tökéletes élelmiszer a Baoberry
Ebéd:Hal roston Friss zöldségek Hajában sült krumpli (semmi vaj) Friss gyümölcs Kávé vagy víz
Vacsora:Csirkemell roston Barnarizs Friss zöldségek vagy saláta
Snack ételek: Nyers zöldségek Alma szeletkék
Ja én is ma már hatodjára olvasom őt.
Lehet kamuzik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!