Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet fogyni 2 hét alatt?

Lehet fogyni 2 hét alatt?

Figyelt kérdés
Hamarosan lesz egy fontos rendezvény ahova le kéne adnom pár kilót. Nem kell sokat csak egy picit. 175 cm magas és 70 kiló vagyok. (Nő)

2022. aug. 14. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Két hét alatt reálisan a legdurvább esetben is 3-4 kilót tudnál lefogyni ténylegesen, egy durvább kalóriadeficit által, de hogy annak látványban semmi eredménye nem lenne, de legalább szarul éreznéd magad, az is biztos. Ráadásul ezzel a magassággal a testsúlyod teljesen normális, úgyhogy engedd el a testképzavarodat, és nyugodtan menj a rendezvényre így ahogy vagy.
2022. aug. 14. 16:13
 2/8 anonim válasza:
100%
1 hét alatt max fél kilót ajánlott fogyni! Azért ne éhez!
2022. aug. 14. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdemben max 1 kilót.
2022. aug. 14. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet, csak nem érdemes. A súlyod normális, 1-es 3-4kg-ja úgy elérhető számodra, hogy egy falatot sem eszel. Vegyél egy alakformáló fehérneműt, és ne kínozd magad feleslegesen!
2022. aug. 14. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
És mikor tudtad meg, hogy lesz ez a rendezvény? Gondolom nem tegnap, hanem minimum 1 hónapja szerintem. Tehát lett volna elég időd arra, hogy formáld magad kedvedre, de nem tetted. Szóval ne az utolsó utáni másodpercben akarj most már hozzáfogni. Így jártál. Máskor használd az agyad, ha van.
2022. aug. 14. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem. Különben sem a kilókat kell számolgatni. Legalábbis én még nem hallottam soha arról, hogy valakire azt mondták, hogy "jaj 70 kg a Julika, de ronda!". Nekem inkább olyasmi dereng, hogy "jaj de kövér ez a Julika". Nem a súlyodtól leszel kövér, hanem a rajtad lévő zsírmennyiségtől.

Lehet fogyni extrém esetben ilyen súlynál heti 1 kilót talán, de az javarészt víz lesz. Nem leszel szebb, attól mert kiszáradsz, éhezel és rosszul vagy.

2022. aug. 14. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Minimálisat lehet fogyni, 1-2 kg-t. De az a 1-2 kg az nem sokat számít. Mármint, az ember súlya is 1-2 kilót simán ingadozhat pár nap alatt, az a külsőn nem annyira látszik meg. Mármint, most nem fogják megmondani, hogy 70 vagy 68 kiló vagy. Szóval próbálhatsz te fogyni, de az nem nagyon fog meglátszani akkor se addigra.

De amúgy ilyenkor sosem tudom, hogy az embereknek milyen esemény olyan fontos, hogy gyors eszükbe jusson, hogy ledobjanak pár kilót? Mármint, ha csak nem kifutómodell vagy, vagy kitudjami, akkor most kit érdekel, hogy 70 vagy 68 kg vagy? Mámrint, ez a pár kiló különbség nem lényeges. Meg amúgy a súlyod rendben van, 175 centihez 70 kiló az tökéletes.

2022. aug. 14. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs az az ember, aki megmondja, h 68 kg vagy 70. Ennél többet pedig két hét alatt nem fogysz.
2022. aug. 15. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!