Miért nem fogyok ekkora súlyból ?
27 éves nő vagyok. 155cm 106 kiló.
Reggelim: 2 szendvics ( kenyér, sonka, vajkrém, paradicsom, paprika, sajt, chiamag) cappuchino, banán
Tízórai : műzli szelet, alma, joghurt
Ebéd : 250 g csirkemell filé grillezve, egy avokádó , 200g rizs, cézár saláta
Uzsonna: joghurt, banán, zabpehely
Vacsora: sült hal, kukoricás rizs, tartármártás diétásan, 3-4 paradicsom, egy marék dió, egy marék sós mogyoró
Ülőmunkát végzek, de elég sokat lépcsőzöm mert nincs lift és a negyediken lakom. A buszhoz is sétálok. Oda vissza kb. 700-800m.
Adnátok tippeket?
Bszki, mekkira parasztok vannak itty hihetetlen.
A válasz az, hogy sokat eszel, számolni kéne a kalóriákat, és betartani, akkor fogynál.
Ehelyett ti elkezdtek személyeskedni, meg minden fszságoklt beböfögni. Barmok.
Sok a felesleges plusz. Egy avokádó 320 kalória nagyjából. Egy banán 100-120 körül van. Kb 6-7 szem dió 100 kalória. Valószínűleg egy marék sós mogyi is 100 körül van. Ez nagyjából 720 kalória pluszt jelent egy nap neked. Ha ezeket elhagyod, szerintem bőven jó egy ideig.
Az adagokat is csökkenteném egy kicsit, soknak tűnik 200g rizs+250g csirke, de ahogy érzed. A sok nasit mindenképpen hagyd el. Igyál vizet, meg rágcsálj zöldséget helyette,ha nagyon éhes vagy.
Az interneten keress tornát, biztosan van duciknak, direkt kímélő torna kitalálva. Nem bunkó akarok lenni, de a negyedikre felmenni + oda-vissza 700-800m séta az lepkefing.
Ezek a mennyiségek, 250g csirke meg 200g rizs, ( meg a többi), rengeteg szénhidrát, cukor stb.
Hát nem tudom, ez nagyon soknak tűnik.
Egy normâl ebéd nálam pl 150g hús/300g zöldség ( pl zöldbab, zeller, cukkini, kaposzta ilyenek) És a többi kaja is sok.
Alapból 3 étkezés bőven elég egy embernek, a többi felesleges.
Az meg, hogy "nem tudsz" 106 kilósan mozogni, egy olcsó kifogás. Ez inkább lustaság.
Én 170 kilósan is mozogtam, mikor életmódot váltottam, és igen, nekem is rohadtul fájt, de valamit valamiért. Azóta már teljesen lefogytam, aminek, nos igen, ára van. Nem eszek annyit amennyit szeretnék, és sokat kell sportolnom. Vért izzadok, hogy tartani tudjam az egészséges súlyomat, szigorú diéta és mozgás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!