Van itt aki nagy sulybol indult? Hogy erte el? Mennyi ido alatt?
Igen, én. Igaz nem volt könnyű. 74 kgval kezdtem (165/L)és kb másfél év alatt sikerült elérnem a 48kgt. Máshogy is lehetett volna csak sokszor leálltam. Ez több programmal sikerült, ezekkel : *Chloe ting 2 hetes shred programja (két napot nem csináltam meg belőle)
*Youtubeon találtam valami 40 perces videót, sajnos ennek nem tudom a nevét, ezt kB egy hétig csináltam.
*Tiktokról közbe-közbe találtam ilyen gyorsabb edzéseket, pár napig csináltam mindegyiket.
*Ééés ami a legjobban segített : karantén alatt belelendültem a rubint Rékás egy órás tornákba, sokszor napi 3x csináltam +még valamit annyira belejöttem😅
180 centimmel 117ről kezdtem el idén áprilisban és most vagyok 79nél, még nem fejeztem be. Nem tornázom, mivel fizikai munkát végzek, viszont a cukros dolgokat hanyagolom amennyire csak lehet, ahogy a tésztát, péktermékeket. Helyette zöldségeket fogyasztok hússal és csak vízet fogyasztok. Kalóriaszámolással fogyok és egyáltalán nem vetem meg a gyümölcsöket :)
30/F
Lemaradt a hogyan, bocs.
2.000 kcal / nap, ami inkább fehérje, kevés zsír és szénhidrát.
Pl. ebédre sült csirkehús, savanyúsággal, stb.
Szénhidrátnak gyümölcs, pár keksz, zsírnak pedig tojás, kolbi, sajt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!