Mi volt nálatok a kattanás? Mi volt az utolsó pont, hogy
végre elkezdjétek?
Figyelt kérdés
Tudtam, hogy híztam elég sokat. Már csak ritkán mozogtam, akkor is nehezen vettem fel a sportmelltartómat, mert ilyen bebújós, nem kapcsos. Na gondoltam ma reggel edzek egyet és basszus fel se tudtam venni, nem jött rám egyáltalán...
Mi a ti sztoritok?
2022. aug. 9. 09:11
1/9 anonim válasza:
Diplomaosztó 5 fős baráti társasaggal. Visszanéztem a kepeket, kétszer olyan széles voltam
2022. aug. 9. 09:26
2/9 anonim válasza:
Sportolni kezdtem és mellékesen lefogytam.
Szerelem és ezzel együtt a tetszeni vágyás.
Egészségügyi megfontolások, félelem.
Alkalomra beleférni a már megvásárolt ruhába. Na egyedül ez nem sikerült, vettem előtte való nap egy nagyobbat.
2022. aug. 9. 09:47
3/9 anonim válasza:
Őszintén, én nem tudom pontosan. Sokáig voltam elhízott, sok-sok évig. Aztán egyik este úgy döntöttem, hogy ez ellen teszek. Igazából ez így csak hirtelen "belém jött", hogy most ezen változtatok. Azóta pedig egyszer sem inogtam meg, egyszer sem adtam fel. -45 kg. Egyszerűen hirtelen olyan nagy lett a motivációm. Pedig azelőtt sokat próbálkoztam már lefogyni, de mindig feladtam, de aztán aznap este valamiért ez a "lefogyás" gondolata megjelent a fejemben. Oké, azért azt hozzá tenném, hogy mielőtt eldöntöttem, hogy lefogyok, azelőtt 3 héttel ismertem meg valakit... viszont, nem mondanám, hogy csak amiatt lett motivációm a fogyáshoz. Sosem szerettem magamat, utáltam a tükörbe nézni, nem szerettem a saját bőrömben lenni. Most jól vagyok, sokkal boldogabb és magabiztosabb. Szóval szerintem aznap este, ez az egész "nem érzem jól magam a bőrömben", illetve maga az, hogy megismertem valakit, ez így együtt talán végre megadta a kezdőlöketet.
2022. aug. 9. 10:05
4/9 anonim válasza:
Átmentem egyik haveromhoz, majd, amint beléptem az ajtón az fogadott egy elég kövér személytől ott, hogy "lassan olyan leszel, mint én". Ez volt lassan 2 éve, azóta -35kg, eltűnt a felesleg nagy része, izmot építek, szóval örökké hálás leszek neki :D
2022. aug. 9. 12:04
5/9 anonim válasza:
Nekem a covid miatti lezárás volt. Feleségemmel elhatároztuk, hogy 2 naponta elmegyünk futni, és egészségesebben étkezünk. Jót tett a mozgás abban az időszakban, mert otthonról dolgoztunk. Egyrészt jó volt kimozdulni, másrészt több időnk is volt rá. És hogy ne vesszen úgymond kárba az h többet mozgunk, elkezdtünk egészségesen étkezni. Jól motiváljuk egymást. Én rá tudom venni hogy jöjjön el velem futni, ő meg rácsap a kezemre ha csokit vagy chipset akarok venni a boltban, és sokkal több zöldséges kaját főz, kevesebb tészta, zsír, stb.
2022. aug. 9. 13:08
6/9 anonim válasza:
Amikor már kb.az 5.ember akivel rég találkoztam azzal indított,hogy:
-híztál?
-"nőiesedtél"
-meg vagy asszonyosodva
Mindezt 25 évesen,gyerek nélkül.
2022. aug. 9. 13:39
7/9 NTBS válasza:
Fizikai nehézségek.
2022. aug. 9. 13:42
8/9 anonim válasza:
Éjszakánként fulladtam, fájt mindenem stb. Ezért döntöttem az életmódváltás mellett. Majd elkezdtem kutatni, hasznos információkat gyűjteni. Végre igazi szakértői segítséget találtam, és ennek köszönhetően az anyagcsere betegségemre - valóban megfelelő diètát kezdtem el követni, + mozogni. Ezek után már nem voltam túl gyakran éhes ( bőven elég lett a 3 főétkezés), több lett az energiám, és le is fogytam 3 év alatt, kóros elhízásbol normál súlyra.
2022. aug. 10. 02:26
9/9 anonim válasza:
Rájöttem, hogy a munka teszi tönkre az életemet.
Felmondtam, másnap elkezdtem mozogni és egészségesen élni.
1 évig nem dolgoztam, közben kitanultam egy szakmát amivel nem kell naponta 10 órát melóznom, csak napi 6 órát, és pénteken nem dolgozom. Szerintem ez a normális, a heti 24 óra munka. Emellett van idő egy normális életre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!