Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez viszonylag elfogadható...

Ez viszonylag elfogadható változás ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Az tény, hogy nem hordó, de igazából nem tudom, mit lehetne még tenni. Vagy így jó? Estetleg edzek még rá?

[link]

2022. aug. 3. 14:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
39%

"110 kilóról fogytam le 62-re 3 év alatt."

Az pont nulla eredmény. Több olyan emberrel dolgoztam együtt, akinek ez kevesebb, mint egy év alatt megvolt. Ráadásul 110 kilóra behízni amúgy is nagy eredmény, ahhoz inkább gratulálok!

"Az pont hogy jó, ráadásul 42 éves vagyok"

Szintén munkámból kifolyólag több olyan 40-50 éves embert ismerek, aki nálad sokkal jobban néz ki fizikai szemponból, úgyhogy annyira ne verd magad a korodhoz viszonyított kinézetedre. Egy vézna középkorú fószer vagy, nagyon szép!

"nők véleményét meg konkrétan lesz*rom, mivel még csak elképzelés sem volt az elején sem, hogy azért kínlódok, hogy nekik bejöjjek"

Pedig azt hittem, hogy nagy csajozó gép vagy, és biztos nagyon menő vagy a lányok körében ilyen elképesztő testtel.

2022. aug. 4. 17:39
 22/22 anonim ***** válasza:
89%
42 éves vagy és ilyen a tested? Naponta hányan kérdezik meg hogy rákos vagy vagy AIDSes?
2022. aug. 4. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!