Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez viszonylag elfogadható...

Ez viszonylag elfogadható változás ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Az tény, hogy nem hordó, de igazából nem tudom, mit lehetne még tenni. Vagy így jó? Estetleg edzek még rá?

[link]

2022. aug. 3. 14:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Az én ízlésemnek nagyon csontos vagy. Ha nekem akarsz tetszeni, akkor több kalória meg több edzés kellene. De gondolom nem én vagyok a cél.
2022. aug. 3. 23:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Egészségtelenül vékonynak nézel ki. Tömegelnék, mert ez így beteges kinézet.
2022. aug. 4. 09:25
 13/22 A kérdező kommentje:
Más örülne ha így nézne ki. De mindegy is, mert már tegnap eldöntöttem, hogy ez jó út, és folytatom tovább. Nem tömegelek, mert nem azért kínlódtam éveken át, hogy megint kövér legyek, mert egyeseknek az az izmos alkat 😃 Nekem nem ez a fontos, hanem az, hogy így maradjak, ne hízzak vissza. A nők véleményét meg konkrétan lesz*rom, mivel még csak elképzelés sem volt az elején sem, hogy azért kínlódok, hogy nekik bejöjjek 😃 Mert ez eleve is nevetséges. Azért kösz a tanácsokat, bár nem sokra mentem vele... 😃
2022. aug. 4. 09:45
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
A pasi, akinek csak azért kockás a hasa, mert girhes, ugyanolyan szánalmas, mint a nő, akinek csak azért nagy a melle, mert dagadt.
2022. aug. 4. 09:50
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

Ember, szerinted hogyan lesz valakinek normális teste? Szálkásítás ÉS tömegelés majd ez ismételve.

Tömegelés nélkül hogyan akarsz fejlődni? Te leszálkásodtál egy cérna testre, majd várod a dicséreteket.

2022. aug. 4. 10:00
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

Annyira imádom, hogy valaki kitesz egy ilyen jellegű kérdést, de nem viseli el a kritikát.. Miért kell ilyen flegmán válaszolni kérdező? Leírták a véleményüket, és kész. Mit vártál, hogy majd megdicsér mindenki ezért a "nagy" változás miatt?

Leírom én is azért, aztán, ha értelmes vagy, akkor építkezel belőle, ha nem, akkor meg válaszolj erre is bunkón. :D : 3 év alatt ez konkrétan egy nagy nulla. Még naturálon is 3 év alatt egy nagyon jó fizikumot össze lehet hozni. Valami gond van vagy az edzésben, vagy a táplálkozásban, de gyanítom, hogy mindkettőben.

"Hát, max szálkásan izmos. Mert olyan felfújódott lufi nem akarok lenni."

Szálkásan izmos az rettentő sok munka, amit jelen esetedben 3 év alatt bőven el lehetett volna érni. Ez nem izmos, ez egy vékony, izom nélküli, de alacsony testzsírszázalékon lévő fizikum. Felfújódott lufi meg nem leszel, legalábbis naturál vonalon nem nagyon.

Mondanám, hogy tömegelés nélkül is lehetsz izmos, mert valóban így van, hisz lehet izmot építeni akkor, ha nem nagy a kalóriadeficit, jó az étrend és kemények az edzések. A bökkenő az, hogy a 3 év edzésmúltaddal izmos nem leszel már kalóriatöbblet nélkül.

2022. aug. 4. 12:54
 17/22 A kérdező kommentje:
De nem érted meg a golflabdányi méretű agyaddal, hogy én nem is akarok izmos lenni? :-D 110 kilóról fogytam le 62-re 3 év alatt. Az pont hogy jó, ráadásul 42 éves vagyok, cseszd meg. Majd ha te is ennyit beleteszel, és nem a gép mögül makogsz a teóriáiddal, akkor oké! Amúgy meg már nem szeretnék válaszolni, mivel fentebb megírtam, hogy ezt az utat ítélem helyesnek, tegnap el is döntöttem. A többieknek sok sikert az álomalakhoz.
2022. aug. 4. 13:10
 18/22 anonim ***** válasza:
84%

"Majd ha te is ennyit beleteszel, és nem a gép mögül makogsz a teóriáiddal, akkor oké!"

9 hónap otthoni edzés, -40kg, eltűnt a feleslegem, + 1 év konditermi edzés heti szinten megállás nélkül 5x, szigorú étrend, kemény edzések. Kérdés? Ne ítélkezz úgy, hogy nem ismersz :) Elhiszem, hogy sérti ez az önérzetedet most, de attól ne degradáljunk már másokat, mert nem azt a véleményt írják, amit hallani szeretnél. Elvégre, pont az a cél, hogy a nyers véleményt kapd meg, nem?

Sok sikert!

2022. aug. 4. 13:20
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

62 kiló vagy, nem akarsz izmos lenni, azt válaszoljuk, hogy nem is vagy izmos, hanem cérna vagy.

Erre kiakadsz és a seggedet vered a földhöz hogy de ez így pont jó.

Mi a kérdés? Leírtuk a véleményünk.

2022. aug. 4. 15:41
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán mi a *kérdés*??? Ha ezt az utad tartod helyesnek akkor mit akarsz tőlünk kérdező? Simogassunk hogy ügyi vaaaagy, szépen lefogytál? :)
2022. aug. 4. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!