Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egész nap csak egy cső...

Ha egész nap csak egy cső Győri édes zabfalatokat ettem, az jó?

Figyelt kérdés
csak reggel 8kor ettem meg az egészet,és azóta semmit
2010. szept. 22. 18:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Húzzá a mekibe és nyomjá be két sajtubergert :D
2010. szept. 22. 19:58
 22/28 anonim ***** válasza:

(előző vagyok csak a többi lemaradt)

Ez a BMI érték a kórosan sovány kategóriában van.

nem papolok nekem is a normális érték alatt van, de én étkezem rendesen, sőt igyekszem hízni de nem megy.

De hogy a kérdésre is adjak választ. Nem jó ha csak ennyit eszel egész nap, ezzel csak azt éred el, hogy kórházban kötsz ki. amúgy meg a nagy has lehet az alultápláltság jele (etióp gyerekek)

szóval étkezz rendesen és mozogj sokat akkor leszel egészséges.Ráadásul gondolom még fejlődő szervezet vagy.

2010. szept. 22. 19:58
 23/28 A kérdező kommentje:

sajánlom,h beteg vagy! menj orvoshoz erre már millió gyógyszert találtak!

de tényleg nem tartozok a gebék társaságába!

2010. szept. 22. 19:59
 24/28 A kérdező kommentje:

2./19:58

köszönöm aranyos vagy! :)

hát igyekszem még tenni hozzá vmit :)

2010. szept. 22. 20:00
 25/28 anonim ***** válasza:
Azért egy képet felrakhatnál! Én 164 centi vagyok és 51-52 kg, és maximum 1-2 kg felesleg van rajtam. Mondjuk már nem sokáig. :) Éés 45 kilósan tuti hogy gebe vagy, én is voltam 46 kiló, és iszonyat gebe voltam. A hasad meg azért nagy, mert ilyen szarokat eszel! Ha normálisan ennél: sok fehérje, kevés jó minőségű szénhidrát, akkor nem lenne ezzel bajod. Sovány vagy de zsíros, mert koplalsz, és ha eszel akkor csak cukros szarokat! Vedd már észre magad! -.-
2010. szept. 22. 21:16
 26/28 anonim ***** válasza:
Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés.
2010. szept. 22. 21:40
 27/28 anonim ***** válasza:

19:55- Inkább ne irtad volna, még megirigyli a súlyod xDD

MOst komolyan, kislány, ébredj fel. Én is 15 éves lány vagyok,de ilyen bamba eszet nem engedek meg magamnak.

Ide figyelj: bármit is mondunk mi itt, te azt úgysem hiszed. Egyrészt a barátaid is ilyen langaléta emberkék lehetnék, a szüleid pedig nem sok táplálkozási oktatásban részesitettek. Szóval elhiszem, hogy nehéz komolyan venned, amikor azt mondjuk, hogy nagy veszélyben vagy. De nem számit, meggyőzni hálózaton keresztül úgysem tudunk.

Csak egyre vigyázz legalább! : ha érzed, hogy kerülget a rosszullét, szédülsz vagy egyéb kellemetlen tünetek akkor egyél valamit vagy igyál legalább. Ha sportolás közben kap el a szédülés, esetleg enyhe látási zavarok akkor AZONNAL abba KELL hagynod a mozgást és innod kell egy sportitalt legalább, aztán mehetsz vissza futkározni vagy amit csinálsz.

És most meg is foglak győzni az előbbi javaslatom betartásáról: ha éhgyomorra tornászol és szédülés fog el 50-60%-os, hogy elfogsz ájulni előbb utóbb. Ha elájulsz befektetnek a kórházba, ha befektetnek akkor ott ráderőltetik a kaját, azt pedig nem hinném, hogy akarod. Arról nem is beszélve, hogy az ájulás súlyosabb fázisba is juttathat.

Na heló, ennyit akartam !

Aztán pár év múlva benő a fejed lágya, addig reméljük magas szülők génjeit örökölted és nem cseszed el a növési potenciálisod az alultápláltság miatt.

2010. szept. 22. 21:54
 28/28 anonim válasza:
Ember..tudom hogy régi kérdés, de akkor is...ha fogyni akarsz, miért cukorral telebaszott kekszet eszel?! Egyél egész nap egy csomag puffasztott búzát vagy ilyesmit, attól legalább a koplalás mellett fogysz is...
2012. aug. 8. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!