Ha egész nap csak egy cső Győri édes zabfalatokat ettem, az jó?
Figyelt kérdés
csak reggel 8kor ettem meg az egészet,és azóta semmit2010. szept. 22. 18:51
1/28 anonim válasza:
nagyon jó komolyan
ezt sose fogom megérteni minek írod ki ha te magad is tudod, hogy nem jó??
szerinted jó egész nap egy csomag műanyag szénhidrtá bombán élni??
2/28 A kérdező kommentje:
de lemozogtam!
6. órám tesi volt és mikor hazajöttem elmentem futni
2010. szept. 22. 18:56
3/28 anonim válasza:
egyél rendesen!! pont ettől áll le az anyagcseréd és ettől hízol. nem koplalni kell. amúgy meg te is tudod hogy rossz amit csinálsz és a kaja is rossz..ne várj ezek után fogyást.
4/28 A kérdező kommentje:
hashajtót szedek,mert ha normálisan is eszek akkor is rossz az anyagcserém :/
2010. szept. 22. 19:01
5/28 anonim válasza:
Jó... jó nagy hülye vagy. de tényleg
6/28 anonim válasza:
Nagyon jól csinálod!Szelektáljon csak az evolúció,nehogy szaporodj!
7/28 A kérdező kommentje:
:/
2010. szept. 22. 19:05
8/28 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani,de kib*szott nagy hülye vagy,ha azt hiszed,hogy egészséges amit csinálsz.Normálisan kéne enni és mozogni,akkor talán fogynál,de gondolom,hogy te is egy 50 kg-os tinilány lehetsz,aki fogyni akar....szánalmas.
9/28 A kérdező kommentje:
45 kg-os
2010. szept. 22. 19:12
10/28 anonim válasza:
Az attól függ, mi a célod. Ha jól akarsz kinézni, akkor EGYÁLTALÁN NEM JÓ. De ha meg akarsz halni, akkor tökéletes. :D Ha esetleg diétázni szeretnél, akkor javaslom előbb informálódj, mielőtt tönkreb*szod a szervezeted.
Naponta 5-6x normális az étkezés, ha komolyan gondolod. És be lehet osztani úgy, diétás kajákból, hogy az anyagcseréd meg mindened jó legyen :D Csak könyörgöm, TÁJÉKOZÓDJ, mielőtt hülyeséget csinálsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!