Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két hét alatt normális 4 kg...

Két hét alatt normális 4 kg fogyás?

Figyelt kérdés

100 kiló voltam 2 hete.

Ma mértem és már csak 95.8 vagyok.

165 cm vagyok és 26 éves.

Napi kétszer sportolok.

Reggelente kondiba járok 1-1,5 órát ( kardio + súlyzós ) ahol a kardióval általában 400 kcal-t égetek el 50 perc alatt. A súlyzósat nem mérem.

Aztán itthon zöldséget gyümölcsöt szoktam enni. Péksütiket, kenyeret cukrot teljesen kizártam az étrendemből.

Este 1 órát szoktam zumbázni amivel még 450-500 kalóriát égetek el.

Szerintetek ekkora súlyból nem kellene többet fogynom?

Egy barátnőm koplal és 2 hét alatt 9 kilót fogyott.

Nyilván nem egészséges a koplalás de marhára zavar ahogy eldicsekszik vele állandóan.

Mintha én semmit nem csinálnék…

2022. júl. 30. 19:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
68%
30: nem írtam tartalékoló üzemmódról. Talán meg kellene tanulni olvasni.
2022. aug. 1. 11:18
 32/34 anonim ***** válasza:

31:

“ Te pedig azért vagy minden koplalás fázis után szufficitben, mert az alacsony kalóriabevitelre rendezkedik be a szervezet, megpróbál azzal túlélni, ami van“

🤡🤡🤡

2022. aug. 1. 11:40
 33/34 anonim ***** válasza:
53%

Akkor elég keményen el vagy tévedve, ez nem tartalékolóüzemmód. Akik arról beszélnek, azt mondják, hogy ha éhezel, hízol. Én meg azt mondom, ha éhezteted magad, akkor miután abbahagyod az éhezést, gyorsabb ütemben fogsz hízni, mint korábban.

Ha nem lennél geljesen ostoba, elsőre is értetted volna.

2022. aug. 1. 12:42
 34/34 anonim ***** válasza:
33-as nagyon meg akarja magyarázni. Teljesen egyértelmű, hogy nem fogsz gyorsabban hízni , hiába éhezteted magad. Akkor hízol, ha többet eszel, mint amennyi kalóriára van szükséged. Az éheztetés során összeszűkül az ember gyomra. Akkor sem tudna annyit enni mint, előtte. Maximum ha rendszeresen egyre többet eszik. Úgyhogy ne írj butaságokat. Az ostoba itt egyedül te vagy.
2022. aug. 2. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!