Két hét alatt normális 4 kg fogyás?
100 kiló voltam 2 hete.
Ma mértem és már csak 95.8 vagyok.
165 cm vagyok és 26 éves.
Napi kétszer sportolok.
Reggelente kondiba járok 1-1,5 órát ( kardio + súlyzós ) ahol a kardióval általában 400 kcal-t égetek el 50 perc alatt. A súlyzósat nem mérem.
Aztán itthon zöldséget gyümölcsöt szoktam enni. Péksütiket, kenyeret cukrot teljesen kizártam az étrendemből.
Este 1 órát szoktam zumbázni amivel még 450-500 kalóriát égetek el.
Szerintetek ekkora súlyból nem kellene többet fogynom?
Egy barátnőm koplal és 2 hét alatt 9 kilót fogyott.
Nyilván nem egészséges a koplalás de marhára zavar ahogy eldicsekszik vele állandóan.
Mintha én semmit nem csinálnék…
Normális, idővel az lesz majd normális ha még lelassul és 1 vagy inkább fél kilóra csökken hetente.
Gondolkodj előre és reálisan.Ő koplal.Még eltelik két hét még 9 kilóval könnyebb lesz.Aztán még eltelik két hét és 20 kilóval nehezebb lesz.Mert ostobán és ész nélkül csinálja, amit nem fog tudni fenntartani.Te pedig kiegyensúlyozottan szépen haladsz lefelé a célod felé.
Én soknak tartok majdnem 100 kilósan a napi 2 szer 1-1,5 óra edzést...főleg kardió meg zumba.Ekkora súlynál finomítani kéne még a mozgáson,nem erőltetni.
Alapból először a "vizesebb" részeket adja le az ember, míg a zsír nagy részét időbe tart elégetni.
Koplalásnál ráadásul rááll a szervezet a tartalékolásra, aztán ha erre elkezd falni az ember, akkor azt szépen el is raktározza.
Na meg ekkora tömeget leadni nem 2 perc. Arra kell figyelni, hogy az ízületeid ne terheld mert jelentős túlsúlyt kell cipelniük és ha szétvágod őket az nem jó.
Meg azt is olvastam valahol,hogy ugye ahhoz,hogy égessük a zsírt ahhoz izom kell.
Minél nagyonb az izomtömeg a testeden annál több kalóriát égetsz el.
Ez igaz?
Amúgy tetszik a neved..
Nekem is kivan 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!