Itt a nyár, több kalória, kevesebb mozgás (ugye kiestek a tesi órák), ennek hatására elég meghíztam. Mivel lehet hatékonyan lepasszolni pár kilót? Sulira szeretném rendbehozni magam...
2022. júl. 28. 22:04
1/9 anonim válasza:
Kalóriadeficittel, semmi mással.
2022. júl. 28. 22:07
2/9 anonim válasza:
Tartsd meg otthon azt a napi 45 perces tesiórát
2022. júl. 28. 22:11
3/9 anonim válasza:
Amit eddig csináltál (döglés + zabálás) annak a reciprokával: mozgás + diéta. Gondolom irgalmatlan nagy újdonság ez neked, és fel sem merült benned, hogy ez a helyzet. :)
2022. júl. 29. 00:48
4/9 anonim válasza:
Én éjfél után szoktam futni járni így nyáron, amikor hűvös van.
Meg nyilván az unalomig ismert szokásos dolgok: ne cukros üdítővel oltsd a szomjad, mérsékeld a szénhidrátot, hagyd el a cukros édességet stb.
2022. júl. 29. 02:44
5/9 anonim válasza:
Minden nap menj el legalább egy órát sétálni, ha van a környéken szabadtéri felnőtt játszótér, akkor ott edzzél egy fél órát.
A karjára meg kicsit figyelj jobban, este nyolc után már ne egyél, és egyébként is némi mértékkel.
2022. júl. 29. 09:14
6/9 anonim válasza:
#3: Inverz, nem reciprok. Szorzásnál épp ugyanaz a kettő, de mi nem szorzásról beszélünk, hanem hízás / fogyásról (a kaloriadeficit pedig additív, tehát akár ellentettnek is nevezhetnéd, ami pedig az additív inverz).
Attól nem leszel művelt hogy random idegen szavakkal tűzdeled a mondataidat. Ha már használsz ilyen szavakat érteni is kéne a jelentésüket.
2022. júl. 29. 09:24
7/9 anonim válasza:
Több mozgás...
2022. júl. 29. 10:47
8/9 anonim válasza:
Gondolom több gyorskaját, meg nasit ettél a nyáron. Ezeket rögtön hagyd el, vagyis legalább csökkentsd le őket. Emellett a cukros üdítőket is. Illetve több mozgásként akár esténként/reggelenként, mikor még nincs olyan meleg, elmehetsz egy kicsit sétálni, vagy biciklizni.
2022. júl. 29. 11:10
9/9 anonim válasza:
Érdekes, másoknál ha nincs iskola, az automatikusan több mozgással jár, mert nem kell egész nap székben ülni. Legalább felalázz a szobában. Szerintem egész nap nassolsz. A mesterkélt tornát úgyis hamar elunnád, tűzz ki inkább minden napra egy célt, gyaloglás-hegymászás (5-10 km), bicikli (10-15 km), stb... ahova elmész, és arra hiába unnál rá, még vissza is kell onnan jönni. És eleve olyan helyre menj, ami érdekel, és akkor ha nem fogyókúra miatt csinálod, fel se tűnik. De persze hiába mozogsz többet, ha jutalomból a végén triplán bezabálsz. Alig telt el másfél hónap, mennyire híztál meg? Nemed? Súlyod? Magasságod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!