Hogyan tudnék bő egy hét alatt fogyni 2 kg-t?
Következő hétvégén esküvőre leszek hivatalos vendégként. Van egy adott ruhám, amibe bele kellene, hogy férjek, de ma próbálva vettem észre, hogy bizony has tájon szűk lett valamicskét. Enni szeretek, és mozogni már kevésbé, így felszaladt rám némi felesleg.
Hogyan tudnék 1,5-2 kg-t leadni következő hét végére? 2-3 centi kellene, hogy körméretre lemenjen kb.
A fűző nem opció sajnos, mert átlátszana a ruhán, és meleg is lesz.
9# Ez egész egyszerűen NEM IGAZ!
Ezt a hamis állítast kizárólag azok a nők terjesztik, akik (lustaság folytán) képtelenek hasról, fenékről, combról célzottan fogyni.
Én az elmúlt 2 hétben (1-es válaszoló vagyok) kalóriacsökkentéssel, szénhidrát csökkentéssel, CÉLZOTT hasizom gyakorlatokkal szín tisztán 3 kilót fogytam (rá van számolva a víz és k@ki miatti súlyingadozás!) és a derekam varázslatos karcsú lett újra! (és nagyon boldog vagyok!)
Egyszerűen elszántnak kell lenni, figyelni arra hogy mit eszel és kitartóan sportolni.
Nem kifulladásig, ájulásig hanem napi több alkalommal!
A vállaim, karjaim is szép, arányosan izmosak újra!
Kérdező, higgy ebben!
12# Szerintem meg te egy ostoba, unatkozó vagy aki abba is beleártja magát amiről fogalma sincs.
Elmúlt télen 12 kilót híztam.
Abból lejött május, júniusban kényelmesen 4 kilogramm és most az elmúlt napokban meguntam a totojázást és elkezdtem intenzíven sportolni (eszközzel is) és így az elmúlt 2 hétben már 3 kiló huss, eltűnt a derekamról és izmosodik a felső testem.
Mottó : "Csak csinálni kell"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!