Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék bő egy hét...

Hogyan tudnék bő egy hét alatt fogyni 2 kg-t?

Figyelt kérdés

Következő hétvégén esküvőre leszek hivatalos vendégként. Van egy adott ruhám, amibe bele kellene, hogy férjek, de ma próbálva vettem észre, hogy bizony has tájon szűk lett valamicskét. Enni szeretek, és mozogni már kevésbé, így felszaladt rám némi felesleg.

Hogyan tudnék 1,5-2 kg-t leadni következő hét végére? 2-3 centi kellene, hogy körméretre lemenjen kb.

A fűző nem opció sajnos, mert átlátszana a ruhán, és meleg is lesz.

2022. júl. 28. 16:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
34%

Ha képes vagy betartani, akkor a klasszikus felülések és hasprés napi amennyi csak belefér, jó sok.

Kalória drasztikus lecsökkentése. Mondjuk 1400 max/nap.

Az interneten ellenőrizd hogy olyasmiket egyél amiben nulla vagy kevés a szénhidrát és nap 20 grammnál többet ne vigyél be.

Ezen kívül sok víz és bármi sport.

Tehát édesség, szénhidrát (gyümölcs!!!) Ynem jó!

2022. júl. 28. 16:44
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Vegyél inkább egy új ruhát, és fogyj le utána normálisan
2022. júl. 28. 17:45
 3/25 anonim ***** válasza:
53%
Én 5 nap alatt fogytam 2 kilót 1000 calóriás diétával és mellette mozgással
2022. júl. 28. 18:24
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
Legyél kalóriadeficitben. Ha szerencséd van, akkor ennyi idő alatt lehet, hogy 1 kg még le is menne, esetleg 1,5 is, de az elején az sokszor csak víz, szóval tényleges fogyás nem feltétlen lenne akkor sem. Meg amúgy pár nap alatt simán ingadozhat is az ember súlya ennyit, szóval szerintem ahhoz, hogy az a ruha jó legyen, nem 1-2 kg kéne, hanem több, szerintem 1-2 kg mínusz nem elég ahhoz, hogy 2-3 centi lemenjen rólad.
2022. júl. 28. 18:41
 5/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat.

Kalóriadeficites keto étkezés, mozgás, sok víz, ha jól értem a tanácsaitokat.

Ruhát nem szeretnék másikat venni.

Kedves 3. hozzászóló: Te milyen mozgásokat végeztél a diéta mellett, hogy sikerült ennyit fogynod?

2022. júl. 28. 20:51
 6/25 A kérdező kommentje:
Pár évente van, hogy elkapok gyomorrontást vagy ahhoz hasonló kórt, és érdekes módon olyankor 3-4 kg-t is ott szoktam hagyni 1 hét alatt.
2022. júl. 28. 20:55
 7/25 anonim ***** válasza:
90%
3-4 kg víz és izom. De zsírból nulla.
2022. júl. 28. 21:12
 8/25 anonim ***** válasza:
22%

7# Nem igaz. Ez egy divatos szöveg de normális étkezés és sport mellett lehet normálisan fogyni, zsírból.

Sporttal lehet célzottan fogyni hasról, combról stb.

Csak csinálni kell, ez a "titkos recept.

2022. júl. 28. 21:16
 9/25 anonim ***** válasza:
47%
Célzott fogyás nem létezik. Konkrétan ilyen nincs, ha az ember ellkezd fogyni mindenhonnan fog az elején karok/combokon lesz észrevehető a fogyás minimálisan hasról, de a has/csípő felesleg elég makacs az marad a végére a fogyásnak. Az egésséges fogyás heti 0.5-1kg..kicsit későn kapcsolt a kérdező sajnos ha ilyen tervei vannak sajnos egésséges módon nem lehet leadni 2kg ot 1 hét alatt max ha több mint 15kg felesleg van valakin és az is víz nem pedig zsír ami lemegy..mindenesetre sok sikert hozzá, kcal deficit és testmozgás lehet összerántana annyira a sportolás, hogy nem feltétlen van szükség 2kgot fogyni hozzá, hogy jó legyen a ruha.:)
2022. júl. 28. 22:45
 10/25 anonim ***** válasza:
97%
Koplalj, igaz utana vissza fog jonni, de legalabb feltudod huzni a ruhat:D
2022. júl. 28. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!