Fogyni szeretnék, de kicsit félek! Ne fog lógni a bőröm?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok és 60-61 kg,tehát kb 10 kilót kellene fogynom.A hasamon, combomon van felesleg, meg úszógumi.Szeretnék elkezdeni tornázni, futás még nem menne, persze a kaja adagon is változtatok.
Olyan nagynak látszik a hasam, és hát az is, félek h a bőr nem fog visszahúzódni és kapok egy lógó bőrfelületet..:S
Nektek h ment?
2010. szept. 22. 14:48
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi h írtál!Remélem nekem is sikerülni fog:) gratulálok!
2010. szept. 26. 15:00
12/12 anonim válasza:
Amit 09-24 21:42 írt szerintem is jó. Nem fogyni kell, hanem normálisan enni és mozogni. Annyiban vitatkoznék vele, hogy ilyen norbi torna egy nem erősen túlsúlyos embernek annyit ér, mint halottna a csók. A futáshoz viszont már nangyon edzettnek kell lenni. Szóval megfelelő edzettségi szinthez való edzésintenzitással lehet zsírt égetni hatékonyan. Csak önmagában a mozgásért mozogni értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!