Szeretnél velem fogyózni? 33N
Figyelt kérdés
20 kg van még hátra a fogyásomból. 16 kg van már mögöttem. Van olyan, aki szintén fogyózik, vagy csak most kezdi el és szeretne tapasztalatokat cserélni, motiválni egymást stb? "Sorstársat" keresek! :)2022. júl. 25. 17:28
1/15 anonim válasza:
Hát a szex a legjobb fogyókúra,azt mondják,szóval .... :)
3/15 anonim válasza:
Van kb ezer ilyen tematikus csoport fontos, lépj be egybe.
5/15 A kérdező kommentje:
Igen, ezek általában bújtatott marketinget tartalmaznak, legtöbb esetben valamilyen gyártó hozta őket létre, a legtöbből ki is léptem. És egyébként miért ne használhatnám erre ezt a platformot, nem értem. Tilos? Logikusan azt gondoltam bässzus- lehet én vagyok hlye- a kérdésem iránt érdeklődők fognak ide jönni és írni. Javaslom 2, 4 menjetek ti is máshova, köszi :)
2022. júl. 25. 21:23
7/15 anonim válasza:
5: ott keresel fogyibarit, ahol akarsz. Én a kalóriabázisos csoportban megtaláltam a társaim, nagyon motiválóak, és egy nagy csoport ndm válik olyan hamar toxikussá, mint egy páros fogyózás.
8/15 A kérdező kommentje:
Na jó... arról még nem hallottam. Akkor annak még adok egy esélyt :) Kár, hogy a fogyás, diéta kulcsszavakra nem dobta ki. Bár itt is az egyik adminnak munkahely: sales, marketing. Mindegy, most már kíváncsi vagyok, megnézem milyen.
2022. júl. 25. 21:53
10/15 anonim válasza:
Én 137 kg voltam májusban most tartok 110 kg nál 70 kg ig akarok lemenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!