Van okom félni az edzőteremtől?
Pont azért mész oda hogy jobb legyen a helyzet idővel. Nem értem miért is félsz.
Ne lègy anyám asszony katonája, szedd össze magad, a fejedből meg űzd el ezeket a butaságokat.
Ha nem mersz belekezdeni soha, eredményt sem fogsz elérni.
Mi pont a múlt hèten kezdtünk spinningelni.
Vékonyobbak, edzettebbek akik ott vannak, iszonyatosan nyomják a tekerést, de én nekem pont ez a motiváció, hogy mi is elérjük. Eszembe sincs nem belekezdeni, mert az a leggyávább dolog. Nem hasonlíthatom magam azokhoz akik hónapok óta csinálják, míg én punnyadtam. De 1 év múlva vagy esetleg már év végére nagyságrendekkel előrébb lehetek.
Legyél stabil, bástya!
Ja, és fertőtleníts mindent!
75 kilósan kövér?! :D
Észre sem fognak venni!
24 évesen nem kellene már mások véleményével foglalkoznod :)
Egyébként én 177 cm-rel és 115 kilóval is jártam kondiba, senki szinte észre sem vett. Most, 95 kilósan se nagyon vesznek észre.
153 centivel és 94 kilóval léptem először terembe. A személyi edzőm utólag elmondta, hogy azt hitte, max egy hétig bírom, hát nem így lett. Augusztusban lesz 3 éve hogy hozzájárok, 37 kiló zsírt adtam le, 6 kiló izmot felszedtem, és a 48as ruhatáramat 36osra cseréltem. Imádom magam. Imádok edzeni.
Amúgy a teremben az emberek 95 százaléka csak magával törődik. Senkit nem érdekel más, az az 5 százalek maradék meg gyökér. De ők máshol is, nem csak a teremben.
Beszólni biztosan nem fog senki. Sőt, ha kérdezel, akár az öltözőben megtetszik valaki edzőruhája, akár nem tudsz egy géoet működtetni, 80 százalek szívesen segít.
Tényleg. Senkit. Nem. Érdekelsz.
(A teremben)
A kutyát nem érdekli, mit csinálsz a teremben, mert jobb esetben mindenki magával van elfoglalva.
Én 8 hónapot otthon edzettem, 106kgról 72kg-ra sikerült lemennem, de nem azért nem mentem edzőterembe, mert nem szerettem volna, hanem mert eszemben sem volt akkor, hogy ennyire megfogom szeretni ezt a sportot.
Most már más a helyzet, 1 éve teremben edzek, életem részévé vált a sport, és tapasztalat alapján nem kell tőle tartanod.
Sőt, én például napi szinten segítek kezdőknek a gyakorlat helyes kivitelezésében és tanácsokat adok nekik, ha szükséges, és mindig örömmel fogadják. Barátságok is kitudnak alakulni a teremben, ha jó a közösség és segítitek egymást.
Ne aggódj, nem lesz semmi baj, mindenki így kezdte.
Egyébként meg, ha gonosz akarok lenni, akkor meg szimplán annyi a helyzet, hogy nem akarod eléggé ezt az egészet, és kifogásokat keresel.
Kérlek, hogy ez ne tartson vissza.
Aki veszi a fáradtságot, hogy változtasson önmagán, a szememben már alapból óriási tiszteletet érdemel. Senki sem fog neked beszólni és hidd el, hogy a legtöbb ember észre sem fog venni.
A saját példámból kiindulva, legtöbbször még az ismerőst sem veszem észre, hisz a legtöbbször a halálomon vagyok ordító zenével a fülemben :)
Segítséget kérj szívesen bárkitől, nagyon segítőkészek az emberek, megfogják mutatni, mit hogyan csinálj.
Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!