Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van okom félni az edzőteremtől?

Van okom félni az edzőteremtől?

Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok, 160cm 75 kg. Nagyon aggódom, hogy ki fognak nézni az edzőteremben. Nemcsak kövér de puhány is vagyok, szóval nincsen semmi izom rajtam. Személyiedzőt szeretnék fogadni, de tartok tőle, hogy ilyen dagiként be tegyem egy ilyen helyre a lábamat. Ugyan emiatt nem járok el futni. Van valami megoldás?
2022. júl. 25. 11:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Pont azért mész oda hogy jobb legyen a helyzet idővel. Nem értem miért is félsz.

Ne lègy anyám asszony katonája, szedd össze magad, a fejedből meg űzd el ezeket a butaságokat.

Ha nem mersz belekezdeni soha, eredményt sem fogsz elérni.

Mi pont a múlt hèten kezdtünk spinningelni.

Vékonyobbak, edzettebbek akik ott vannak, iszonyatosan nyomják a tekerést, de én nekem pont ez a motiváció, hogy mi is elérjük. Eszembe sincs nem belekezdeni, mert az a leggyávább dolog. Nem hasonlíthatom magam azokhoz akik hónapok óta csinálják, míg én punnyadtam. De 1 év múlva vagy esetleg már év végére nagyságrendekkel előrébb lehetek.

2022. júl. 25. 12:02
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
A kutyát se fogja érdekelni, hogy egyáltalán ott vagy.
2022. júl. 25. 12:16
 3/19 anonim válasza:
75%

Legyél stabil, bástya!

Ja, és fertőtleníts mindent!

2022. júl. 25. 12:25
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

75 kilósan kövér?! :D

Észre sem fognak venni!

2022. júl. 25. 12:32
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Én már voltam 171 centihez 115 kilósan is konditeremben. Szó szerint, senkit sem érdekeltem. Ettől ne tarts, ne ez gátoljon meg abban, hogy konditerembe menj.
2022. júl. 25. 13:01
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Mindenki magaval foglalkozik, eszre se vesznek. A kondiba jarok toredeke nez csak ki jol.. max rajuk vetnek 1-2 pillantast aztan edzenek tovabb
2022. júl. 25. 13:20
 7/19 anonim ***** válasza:
96%

24 évesen nem kellene már mások véleményével foglalkoznod :)

Egyébként én 177 cm-rel és 115 kilóval is jártam kondiba, senki szinte észre sem vett. Most, 95 kilósan se nagyon vesznek észre.

2022. júl. 25. 13:39
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

153 centivel és 94 kilóval léptem először terembe. A személyi edzőm utólag elmondta, hogy azt hitte, max egy hétig bírom, hát nem így lett. Augusztusban lesz 3 éve hogy hozzájárok, 37 kiló zsírt adtam le, 6 kiló izmot felszedtem, és a 48as ruhatáramat 36osra cseréltem. Imádom magam. Imádok edzeni.

Amúgy a teremben az emberek 95 százaléka csak magával törődik. Senkit nem érdekel más, az az 5 százalek maradék meg gyökér. De ők máshol is, nem csak a teremben.

Beszólni biztosan nem fog senki. Sőt, ha kérdezel, akár az öltözőben megtetszik valaki edzőruhája, akár nem tudsz egy géoet működtetni, 80 százalek szívesen segít.

Tényleg. Senkit. Nem. Érdekelsz.

(A teremben)

2022. júl. 25. 13:44
 9/19 anonim ***** válasza:
96%

A kutyát nem érdekli, mit csinálsz a teremben, mert jobb esetben mindenki magával van elfoglalva.

Én 8 hónapot otthon edzettem, 106kgról 72kg-ra sikerült lemennem, de nem azért nem mentem edzőterembe, mert nem szerettem volna, hanem mert eszemben sem volt akkor, hogy ennyire megfogom szeretni ezt a sportot.

Most már más a helyzet, 1 éve teremben edzek, életem részévé vált a sport, és tapasztalat alapján nem kell tőle tartanod.

Sőt, én például napi szinten segítek kezdőknek a gyakorlat helyes kivitelezésében és tanácsokat adok nekik, ha szükséges, és mindig örömmel fogadják. Barátságok is kitudnak alakulni a teremben, ha jó a közösség és segítitek egymást.

Ne aggódj, nem lesz semmi baj, mindenki így kezdte.

Egyébként meg, ha gonosz akarok lenni, akkor meg szimplán annyi a helyzet, hogy nem akarod eléggé ezt az egészet, és kifogásokat keresel.

2022. júl. 25. 14:00
 10/19 anonim ***** válasza:
92%

Kérlek, hogy ez ne tartson vissza.

Aki veszi a fáradtságot, hogy változtasson önmagán, a szememben már alapból óriási tiszteletet érdemel. Senki sem fog neked beszólni és hidd el, hogy a legtöbb ember észre sem fog venni.

A saját példámból kiindulva, legtöbbször még az ismerőst sem veszem észre, hisz a legtöbbször a halálomon vagyok ordító zenével a fülemben :)

Segítséget kérj szívesen bárkitől, nagyon segítőkészek az emberek, megfogják mutatni, mit hogyan csinálj.

Hajrá :)

2022. júl. 25. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!