Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyasszam le a karom?

Hogyan fogyasszam le a karom?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok. Az utóbbi 1-2 évben változik az alkatom, pl a karom önálló életre kelt, és elkezdett irreálisan megvastagodni. Mit tehetnék ez ellen?

A következőkön már túlvagyok:

- Diéta és sport kombó, mivel ha mindenem fogy, a karom is fogy

- Egészséges diéták, szénhidrátszegény diéta, keto diéta, mindenféle böjtök

Rendszeresen, heti 2-3x 1 órát úszom (előtte is vastagabb volt a karom, mint régen), totálisan egészségesen táplálkozom, eleget alszom.

2022. júl. 24. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
59%

Sehogyan. Nincsen célzott fogyás. Nem úgy működik a biológia, hogy te kiválasztasz egy konkrét testrészt, azt megcélzod valamilyen hiper-szuper gyakorlattal, és leégeted ról a zsírt. Általános iskolában sem hiszem, hogy ezt tanították. A fogyás szisztémás folyamat, a szervezet minden zsírraktárát érinti. Fogyni pedig csak a kalóriadeficiten alapuló diétával lehetséges, továbbá az ahhoz tartozó életmódváltással. Feltétlenül olvasd el ezt a cikket, különben nagyon félre fogsz menni információk tekintetében:

[link]

2022. júl. 24. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

Lehetőségek:

a) etesd meg egy kígyóval

b) fogyjál le simán

tiéd a választás

2022. júl. 24. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézz utána a lipoödéma (más írásmód szerint lipedema) betegségnek. Igaz, legtöbbször lábon keletkezik, de a karok sem kizártak. NEM elhízás, így nem is fogyás a megoldása, hanem a zsírszövet gyulladásáról van szó, így a gyulladás csökkentése lehet megoldás. Remélem, nem erről van szó, de ha mégis, legalább tudni fogod, merre tovább.
2022. júl. 24. 21:23
 4/10 anonim válasza:
35%
Felesleges mindenféle diétát követni. Ehetsz bármit,nem kell sanyargatni magad. A kalóriadeficit a lényeg. Kevesebbet vigyél be, mint amennyit leadsz.
2022. júl. 25. 00:35
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
3-as, nekem is rögtön ez jutott eszembe…
2022. júl. 25. 01:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Az edzesen es dietan kivul nem sokat tehetsz.. az hogy te honnan fogysz hamarabb az genetikan mulik. Lehet mar kockas lesz a hasad de a karod meg mindig nem fog tetszeni. Elobb utobb minden sorrakerul
2022. júl. 25. 13:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Orvos tudja megmondani. Valami vizesedés lehet, vagy nem tudom... ide szakember kell.
2022. júl. 25. 15:28
 8/10 anonim válasza:
Ha úszol, akkor megvan a válasz, hogy miért vastag a karod. Nem zsírból, hanem izomból kell fogyni, ezt pedig úgy lehet megtenni, hogy nem fogsz úszni egy ideig.
2022. júl. 26. 00:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Update, hátha valakinek érdekes: egy életkrízis miatt elkezdtem naponta egyszer enni és mindennap pilatesezni. Hát, szépen le is fogyott mindenem, a karom is. Tanulság: kevesebbet enni, pilatesezni.
2023. szept. 17. 14:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Tanulság 2: kiderült, hogy magas a TSH szintem, de a pajzsmirigyhormonjaim normálisak voltak, de szedtem jódot, szelént és cinket, és az is fogyasztott rajtam jópár kilót.
2023. szept. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!