Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » En nem ertem. Tul nagy a...

En nem ertem. Tul nagy a karom. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Ezt ugy kell elkepzelni hogy full vekony vagyok, a testemen egy g felesleg sincs, megvagyok vele elegedve.

de a karom olyan szinten dagadt h undorito. nagyon aranytalan az egesz testemhez. fogyozni nem akarok mert akkor fogynek mindenhonnan, edzzeni probaltam mar es csak jobban szelesedett.

nem birom elfogadni, es annyira hordanek toppokat meg ilyeneket de egyszeruen nem tudok

2021. jún. 30. 00:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg túl kritikus vagy magadhoz, és rosszul látod. Kérj meg olyat, akiben megbízol, hogy mondjon őszinte véleményt.
2021. jún. 30. 00:50
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Így vagy egyedi és tökéletes, ahogy vagy!
2021. jún. 30. 01:39
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ha nincs rajtad fölösleg, akkor olyan durva nem lehet. Persze lehet, hogy nem csontvékony a karod, de na, szerintem ha nincs rajtad fölösleg, akkor nagy baj nem lehet a karoddal. Szerintem is valószínűleg túl kritikus vagy magadhoz. Esetleg kérj meg barátokat, hogy mondjanak véleményt, vagy akár ide is felrakhatsz egy képet magadról, fejet kitakarva, hogy megmondhassuk, hogy tényleg nagy-e a karod, de valószínűleg nem.
2021. jún. 30. 01:51
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha valakinek nem tetszik, mutasd meg neki, hogy mekkora sallert tudsz lekeverni vele!
2021. jún. 30. 07:44
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Előbb tegyél fel egy (arc nelküli) fotót arról a nagy karodról és segítunk :)
2021. jún. 30. 08:05
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Az genetika, hogy kinek a teste hol próbálja elsődlegesen raktározni a zsírtartalákokat. Nagyon furcsa, hogy a legkülönbözőbb helyeken lehet ez az embernél. Nálad pl a karodon. Tehát nincs más lehetőséged, mint a fogyózás.

Ha edzel a karodra, tehát izmot építesz rá, akkor persze, hogy nagyobb lesz. Mire számítottál? Nincs helyi zsírégetés!! Ez genetika!

Ha fogyni akarsz, akkor javasolt a szálkásító étrend, és az aerob alapú edzések (legjobb kiegészítve kardióval, pl intervall spinning/szobabicikli).

Tény, hogy mindenhonnan fogsz fogyni, és ha nő vagy, akkor aggasztó, hogy ciciből és popsiból is. Utóbbi nem gond, hiszen azt edzéssel, izommal vissza lehet hozni. De a melleket sajnos nem... neked kell megtalálnod a kompromisszumot.

2021. jún. 30. 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy beszélhetünk mi itt mindenfélét, - ettől még bőven anonim maradhatsz, még akkor is, ha valami nagyon egyedi dolog, pl. májfolt, anyajegy, stb van a karodon - szerintem tegyél fel valami nyilvános képmegosztó oldalra (pl. képfeltöltés.hu) egy képet a karodról, és a linkjét szúrd be ide. Akkor tudunk érdemi tippeket mondani, adni, és - mégegyszer hangsúlyozom - ettől még bőven anonim, azaz névtelen maradhatsz!
2021. jún. 30. 09:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Így van!Kellene egy kép a karodról hogy lássuk mi a gond.Nem perverz vagyok,én is nő vagyok és őszinte véleményt tudnék mondani
2021. jún. 30. 09:58
 9/12 anonim ***** válasza:
15%
Bél probléma okozza. Beled bizonyos szakasza betegeskedik, ekkor van az egy pontra hízás!
2021. jún. 30. 10:57
 10/12 anonim ***** válasza:
95%

Mivel ráfókuszálsz, így egyre nagyobbnak és nagyobbnak fogod látni, s ok nélkül kínozni fogod csak magad vele.

"annyira hordanek toppokat meg ilyeneket de egyszeruen nem tudok"

Nem fér át a karod a lyukon?

Kellemetlen lehet így utcára menni a többi tökéletes külsejű és öltözködésű ember közé, akiknek semmilyen bőrhibájuk, kiálló hajszáluk nincsen.

2021. jún. 30. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!