Diétával vekonyodik a karom? Melyik testreszunkbol fogyunk először?
Figyelt kérdés
Alapjaraton vekony az alkatom, csak nagyon aranytalan vagyok. A derekam keskeny, a fenekem lapos, de a karom, combom vastag. Dietaval vekonyodik a kar is? Még sosem dietaztam, ezért nem tudom. 166cm magas vagyok es 60kg. 20L2020. okt. 1. 12:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem karból-vádliból fogyunk a legkevesebbet. Nekem először mindig a mellemből megy le aztán has-comb, közben elkezd látszani az arcomon is.
2/5 anonim válasza:
Egyénfüggő, sajnos sokak tapasztalata az, hogy ott vékonyodnak először, ahol már amúgy is vékonyak. De ha fogysz (bár a magasságod alapján pont ideális a súlyod, de a javasolt intervallum 51.0kg - 68.6kg a BMI képlete szerint), akkor utána (vagy akár előtte) szedhetsz fel izmot oda, ahol túl vékonynak találod magad. Így nem leszel kórosan sovány, és a zsírral ellentétben az izomnál rajtad múlik, hogy hol vastagszik.
3/5 anonim válasza:
Nekem a fogyástól vékonyodott, de sajnos plöttyedt lett, így egyáltalán nem nézett ki jobban. Aztán elkezdtem súlyzózni meg fekvőtámaszokat nyomni, pár hónap alatt elég sokat formásodott. Valószínűleg a bőröm is összébb húzódott, mert most már nem lóg a felkaromon a bőr.
4/5 anonim válasza:
Sportolnod kellene, a futás, ugróközelezés szépen szálkásítja a lábat, némi fekvőtámasszal a karodat formálhatod. Nincs rajtad sok reszelgetni való, ha fogyókúrázni kezdesz az eleve vékony helyek karcsúsodnak először, mert az alkatod nem tudod megváltoztatni.
5/5 anonim válasza:
Mindenhol vékonyodik, de teljesen egyéni, hogy kinek, mi változik először.
Nekem a hasam nő meg rögtön, aztán fenék, láb.
Fogyásnál meg ezek utoljára és a mellem megy le rögtön. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!