Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek még ma? Ha csak...

Mit egyek még ma? Ha csak ennyit ennék minden nap, mennyit fogynék 1 hét alatt?

Figyelt kérdés

Reggeli:

2 szelet eperlekváros toast tk. kenyér

1 meggyes joghurt

1 répával

2010. szept. 22. 09:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább csinálj léböjt kúrát, ennyit azzal is leadnál, ráadásul még méregtelenít is, szűkül a gyomrod, viszont a megfelelő tápanyagokat megkapod, ha sok-sok változatos zöldség és gyümölcs turmixot iszol, és vitamint szedsz akkor a szervezet nem koplal, persze te attól még éhesnek érzed magad, és kívánnál minden félét. Szóval a léböjt kúra jobb, de azt is maximum (!) két hétig lehet csinálni. Én fél évente 1X szoktam egy egy heteset. 3-5 kg mínusz, csak mikor befejezed fokozatosan kell visszatérni a szilárd táplálékra, és rögtön el kell kezdeni eddzeni sportolni. Úgy nem nyeled le keresztben a hűtőt, meg nem jön vissza a duplája.
2010. szept. 22. 10:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Már bocs, de a joghurtod tele volt cukorral, mert az összesbe raknak, kivéve a natúrba, tehát amellett, hogy volt benne elhanyagolható mennyiségű fehérje (nem pótolja a húst, bármennyire szeretnéd), maradjunk a "vacak" szénhidrátnál, ahogy írták. A toast kenyér nem tudom, milyen volt, de néhány kivétellel NEM igazi teljes kiörl.

Nem mindegy, mi van ráírva, "teljes kiőrlésű lisztből" vagy "teljes kiőrlésű liszttel". Ez utóbbinak ha megnézed az összetételét, ALIG van benne tk. liszt. Onnan is meg lehet különböztetni, hogy az igazi teljes kiörl. kenyér NEM pirul meg (mondjuk azt nem írtad, hogy pirítva etted-e, de nem is lényeges). A másik nagyon szar dolog a toast kenyerekben, hogy tele vannak adalékkal és tartósítószerrel, tehát egészségesnek nagyon távolról sem mondhatóak, még akkor sem, ha tk., bár kétségtelenül praktikusak.

Ezt az eperlekvárral (tömény cukor) még tovább rontottad.

Úgyhogy én is gratulálok a répádhoz, az egyetlen hasznos és egészséges dologhoz a reggelidben.

Higgy nekünk, nem véletlenül mondjuk, hogy ez kb. egy nagy adag szar volt. Kalóriát ettél, kevés nem volt de, de hiába nem vagy éhes, a szervezeted éhezik, mert nem kapott fehérjét, vitamint. Az elhízás legjobb módja, hogy éhezteted a szervezetedet.

2010. szept. 22. 13:00
 13/15 anonim ***** válasza:

13,00 vagyok, azt elfelejtettem, hogy én péntek óta ennyit sem ettem, mert beteg vagyok, semmit nem fogytam, nem is fogok, tehát a kérdésedre, hogy mennyit lehet fogyni egy hét alatt, tapasztalatból mondom, hogy semennyit.

Mire számítok? Most már kezdek gyógyulni, a köv. 1-2 hétben kb. 5 kg hízás várható a koplalásom miatt.

Egy különbség van kettőnk közt: te önként csinálod, nekem meg pechem (ételmérgezés) volt.

2010. szept. 22. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:

13:00-nak köszönöm, hogy leírta a vacak szénhidrátokról amit tudni kell. É is csak azt tudnám elmondani (én írtam a "vacak szénhidrátos" kommentet).

Nem nekem kell észhez térnem, kérdező, hanem neked! 20 kilót fogytam, és azt kell hogy mondjam, az étel mennyisége nem elsődleges a fogyás szempontjából! A minősége az!

A lekvár/dzsem tiszta cukor, a toastkenyér egy átverés (bioboltokban, nagyon drágán lehet olyan jó kenyeret venni, amilyenmnek te a toastkenyeret gondolod), a joghurt tiszta cukor, a legtöbb alig tartalmaz tejet, leginkább csak savót, ami lószXr. És ne haragudj, de nagyon nem tudom elhinni, hogy te, aki egy répát meg egy pohár joghurtot akar enni egész nap, hogy lefogyjon, te annyira tanulmányoztad volna a fogyás kémiai és fizikai folyamatát. Nevetséges. A te érdekedben nagyon fontos, hogy leállj erről (mondjuk nekem személy szerint ugyan mindegy, hogy egy anorexiással-szívbeteggel-gyomorfekéályessel több vagy kevesebb van a világban).

25/L

2010. szept. 22. 13:34
 15/15 anonim ***** válasza:

:) Ezermilliószor leírták már itt, hogyan kell NORMÁLISAN diétázni, és mégis jönnek az ostobábbnál ostobább kérdések... Mert nem fogjátok fel, hogy ha híztok hónapok alatt, akkor azt nem fogjátok egy hét alatt leadni!! Mégis mit képzeltek?

Gratulálok a fantasztikus étrendedhez kérdező! A joghurtodról meg annyit, hogy több benne a zsír meg a cukor, mint a fehérje! :)

2010. szept. 22. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!