Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom hogyan folytassam a...

Nem tudom hogyan folytassam a fogyokúrámat. Már lassa egy hete diétézok és minden nap edzek kb másfél órát. Nem tudom hogyan étkezzek rendesen.Hogyan folytassam?

Figyelt kérdés
Arra odafigyelek hogy a fehérje bevitelem több legyen mint a szénhidrát és cukrot is igyekszem elkerülni amennyire csak tudom. De szükségem lenne segítségre.

2022. júl. 19. 22:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

9-10-es

Tegnap elcsábultam egy Győri édes kekszre. De vacsi nem volt emiatt. Éjjel zöldséget ettem.

Ma az ebéd a szokásostól eltért (szokásos, amit írtam). Tojásleves + zöldség 1,5 dl kefírrel

2022. júl. 20. 13:46
 12/12 anonim válasza:
20%

Két hibát látok benne az egyik az hogy túl keveset eszel és a szervezeted ilyenkor raktározni fog. A másik meg hogy másodikat ne egyél vacsorára mert este már lelassul az emésztésed és az is raktározódik. Este valami könnyebbet egyél.

És nem kell minden nap edzeni. 2 nap pihi legyen a héten

2022. júl. 21. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!