Elkezdtem heti háromszor futni és edzeni. (Másfél óra alatt szoktam végezni, futás után edzek) Ha mellette figyelek az étkezésemre akkor fogynék is?
Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 19:10
1/6 anonim válasza:
Talán.
A fogyás első sorban az étkezésen múlik, az, hogy figyelsz rá semmit nem jelent. Az szuper, hogy mozogsz, ettől formálódik a tested, de fogyásra nem elég.
2/6 anonim válasza:
Ha az edzés alatt súlyzós edzést értesz, akkor inkább utána fuss.
3/6 anonim válasza:
Ha az étkezésedre való figyelést úgy érted, hogy igyekszel arra törekedni, hogy kalóriadeficitben legyél, akkor igen, úgy tudsz fogyni. A lényeg, hogy kalóriadeficitben legyél.
4/6 anonim válasza:
2-es vagyok, aki lepontozott, annak (és a kérdezőnek) bővebben kifejteném, ennek az az értelme, hogy ne fárasszuk le előre az izmokat a súlyzós edzés előtt.
5/6 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet adtam, köszi nektek! Egyébként van itt egy kis kondipark saját testsúlyos gépekkel. Ezeket használom plusz gumikötél/ugráló, TRX, mikor mit.
2021. okt. 17. 20:28
6/6 anonim válasza:
5-ös Teljesen mindegy mit használsz, a tempós séta is jó! Nem ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!