Nem tudom hogyan folytassam a fogyokúrámat. Már lassa egy hete diétézok és minden nap edzek kb másfél órát. Nem tudom hogyan étkezzek rendesen.Hogyan folytassam?
Szerintem ne változtass.Jó ahogyan csinálod,viszont az edzést lehetne mondjuk 1 héten 4-5x 1-1,5 órát,pihenés is kell,én úgy fogytam kb 1 hónap alatt több mint 6kg-ot,hogy ettem mindent amit előtte csak kevesebbet.
Remélem tudtam segíteni és sok sikert a továbbiakban is<3!
Miért kell, hogy a fehérje beviteled több legyen, mint a szénhidrát? Ez teljesen egészségtelen, tönkreteszed vele a vesédet!
Szénhidrát az összes zöldség, és a gyümölcsök is, meg persze a gabonafélék. Az egészséges táplálkozás 60-70%-os szénhidrát alapú.
Hány éves vagy, nemed, magasságod, súlyod, mennyit szeretnél fogyni?
Eddig hogy ettél, és ittál, az 1 hét alatt ezt hogy változtattad meg? Írj le egy átlagos napi példát.
Hát egy napom úgy szokott telni hogy reggelire eszek egy tükörtojást egy szelet kenyérrel.
Ebédkor levest eszek csak. Uzsonnának egy kis műzlit vacsorára meg másodikot amit ugye nem ettem ebédkor. A nap folyamán még szoktam edzeni kb másfél órát.
Én sem tudom megítélni, hogy mennyit kell enni.
Nem sportolok. 4 órás könnyű gizikai munkám van. Sok rohangálással, de emelgetés nincs.
Reggeli:
Néha kimarad mert későn kelek. Ha reggelizek, akkor joghurt vagy kefír + 3 kanál zabpehely.
Ebéd, vacsi hasonló
Sovány főtt hús (10-20 dkg), tojás (3 db) vagy túró. Egyszerre csak egyféle + nyers vagy párolt zöldség. Magában vagy 1,5 dl joghurttal/kefirrel leöntve.
Éjjel van negyedik étkezés (ha felébredek, már kaptam gyógyszert alváshoz, így ez kimaradhat). Ilyenkor szinte csak zöldség. Esetleg 5 dkg hús is. VAGY - ami reggelire van.
Kevés ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!