Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyobbak a valós ruhaméretek,...

Nagyobbak a valós ruhaméretek, mint régebben, mert még mindig kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Pár éve nagy álmom volt, hogy 38-as méretre fogyjak. Ez most sikerült is, de még mindig kövér vagyok.

170 centihez 70-72 kiló vagyok, ezek a méreteim:

mellbőség: 96-97 cm

derék: 72-73 cm

csípő: 97-98 cm

Ezek még mindig hatalmas számok, és sok zsír is van rajtam.

Igyekszem tovább fogyni, egyre lassabban megy, de türelmes vagyok. Sok súlyzós edzést végzek.

Hihetetlen számomra, hogy ilyen kövéren beleférek ekkora méretű cuccokba, és mindig feljebb is kezdem a keresést, de aztán be kell látnom, hogy tényleg a 38-as a jó méret.

Elképzelhető, hogy ami régebben 38-as volt, az ma 32-34-es, és a régi 38-as az valójában most ilyen 42-44?

2022. júl. 19. 18:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Széles a csípőd az csont fogyni nem tudsz belole
2022. júl. 20. 16:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem szabványméret.Gyártótól és azon belül is a modelltől függ.Egy márkán belül sem ugyan az egy L-es ruha mérete, derékben 8 cm is lehet az eltérés.
2022. júl. 25. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!